#Diren baba

Adana'da bir grup Gezi tutukluları için eylem yaptı! Bu sırada oğlu cezaevinde olan baba göstericilere bağırdı: Topla o pankartı! Evladım üzerinden siyaset yapmayın!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2013 Güncelleme 12 Kasım 2013, 01:46
#Diren baba

İÇİNDEKİLER

Adana dün bir babanın feryadına sahne oldu. Adana Direniyor Platformu üyeleri, 'Taksim Gezi Parkı' protestolarında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 11 kişi için yürüyüş yaptı. 5 Ocak Meydanı'ndan davanın görüldüğü adliye binasına slogan atarak gelen 100 kadar eylemci, burada basın açıklaması yapmak istedi.

SLOGAN ATMAYIN
Bu sırada, oğlu Ahmet Cem Demir'in tutuklular arasında bulunduğunu söyleyen Cafer Demir, gösteri yapmak isteyenlere tepki gösterdi. Baba Demir, "Bir dakika, bir dakika. Susun, içerideki benim oğlum. Gençler üzerinden siyaset yapmayın susun, slogan atmayın, istemiyoruz. Topla o pankartı" deyip tepki gösterdi.

ANNEDEN DESTEK
Tutuklu Hasan Tatlı'nın annesi Şaziye Tatlı da eylemcilere tepki gösterdi. Ahmet Cem Demir ile Hasan Tatlı, Gezi Parkı eylemlerinde kişi ve kuruluşlara ait binalara zarar verip, molotofkokteyli atarak halkı kışkırttıkları iddiasıyla tutuklanmıştı.