Emanete ihanet ettin cinayeti

Askere giden genç, sevgilisini yakın arkadaşına emanet etti. Kendisine gelen telefonla izin alan asker 2 cana kıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2013 Güncelleme 11 Eylül 2013, 00:00
Emanete ihanet ettin cinayeti

İÇİNDEKİLER

Zonguldak Ereğli'de işlenen çifte cinayetteki sır perdesi aralandı. Denizli'de vatani görevini yapmakta olan Deniz Poyraz (22) ile Gizem Tunç (21), 7 yıldır birlikteydi. Bağ evinde öldürülen Murat Erdoğan (29) ile Deniz Poyraz da sıkı arkadaştı. Poyraz, ağabey dediği Erdoğan'a çok güveniyordu. 3'lü zaman zaman birlikte dolaşıp eğleniyordu. Poyraz, askerlik vakti geldiğinde Tunç'u Erdoğan'a emanet etti. Askere giderken Erdoğan'a "Sevgilimi sana emanet ediyorum" dedi.

Bir gün bir arkadaşları, Poyraz'a telefon açıp "Sevgilin Murat'la sık sık beraber oluyor" dedi. Bunun üzerine Poyraz, izin alıp Zonguldak'a geldi. Poyraz; Erdoğan ve Tunç'u bir süre gözlemledi. Olay günü Poyraz ile Erdoğan buluştukları bağ evinde kavga etti. "Sana namusumu emanet ettim. Sen emanete ihanet ettin" diyen Deniz Poyraz, Erdoğan'ı silahla ve bıçakla öldürdü. Ardında da sevgilisini aynı yere götürüp "Sen bu ellerinle mi tuttun Murat'ın ellerini? diyerek Tunç'u öldürdü ve iki bileğini kesti.

TEK SERÇE PARMAĞI KALDI
Bağ evinden 15 metre ileride bulunan Gizem Tunç'un iki elinin kesildiği saptandı. Sağ eli çapraz kesilen ve sadece serçe parmağı yerinde duran Tunç'un, sol elinin ise bilekten kesildiği belirlendi. Polis, zanlının boğuşma sırasında Gizem Turç'un el ve tırnaklarında kendisine ait bir delil bırakmış olabileceği ihtimaline karşı genç kızın ellerini keserek almış olabileceğini söyledi. Genç kızın kesilen elleri bulunamadı.

Erhan ÖZTÜRK-Şaban YILMAZ