Kasa skandalı

Mesut Yar'ın eşinin Akbank'ta bulunan kasasının, başka biri tarafından çilingirle açıldığı ortaya çıktı... Talihsiz kadın, yaşanan skandal nedeniyle tazminat davası açtı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kasa skandalı
Akbank Etiler şubesinde yaşanan kiralık kasa skandalı, birçok kişiyi tedirgin etti. Televizyoncu Mesut Yar'ın eşi Ferda Hanım'ın kasa numarası, başka bir müşteriye daha verildi. O kişi de geçtiğimiz günlerde bankaya gitti ve kasasını açmak istedi ama başarılı olamadı. Daha sonra banka görevlileri tarafından çağrılan çilingir sayesinde kasa açıldı. Kasadaki her şeyi bir kutuya koyan kişi, evine gitti. Kutuyu açtığında, kasadan aldıklarının kendisine ait olmadığını gören meçhul adam, ertesi gün şubenin yolunu tuttu. Yetkilileri hemen Ferda Yar'ı bankaya çağırdı. Banka görevlileri Yar'a, "Kasadaki eşyaları kontrol eder misiniz. Yaşanan durum nedeniyle özür dileriz" dedi. Ferda Yar, kasayı kimin açtırdığını öğrenemediği için kasasında sakladığı eşyalara bakmayı ve tutanakla teslim almayı reddetti.

20 BİN TL TALEP ETTİ
Kasayı kimin açtırdığını, "Müşteri gizliliği" gerekçesiyle söylenmemesi üzerine Ferda Yar, Akbank Genel Müdürlüğü'ne 14 Ocak 2013 tarihinde noter ihtarı çekti. Ardından banka aleyhine 20 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Yar, "Bu tutanakla geri getirilen eşyalarımın listesi var. Bu olay nedeniyle eşimle tartıştım" dedi.

ÇİFTİ KAVGA ETTİREN OLAY
Televizyoncu Mesut Yar ile Ferda Hanım, geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti.