Tava yandı

Sosyetenin gözde mekanı Tavacı Recep'e 315 bin liralık borç yüzünden haciz geldi. Bütün eşyasına el konulan lokantanın kapısına kilit vuruldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2011 Güncelleme 23 Aralık 2011, 01:03
Tava yandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Etiler'deki Tavacı Recep Usta'da yemek yerken lüks cipi otoparktan çalınan Hilay Büyükbaş, 315 bin liralık tazminat kazandı. Ancak parasını alamayınca icra yoluna gitti ve önceki gün lokantadaki tüm eşyayı kamyonlara yükleyip götürdü. Tavacı Recep Usta da kapısına kilit vurmak zorunda kaldı.

CİP OTOPARKTA KAYBOLDU
İşkadını Büyükbaş, 25 Kasım 2007'de arkadaşlarını Tavacı Recep'e götürdü, cipini valeye teslim etti. Yemeğini yedikten sonra ayrılırken 180 bin liralık aracının çalındığını öğrendi. Hırsızlık nedeniyle şoke olan Büyükbaş, Tavacı Recep'in "Bulunmazsa yenisini alırım" sözüyle sakinleşti. Ancak bu vaad bir türlü gerçekleşmedi.

DAVA DÖRT YIL SÜRDÜ
İstanbul Tüketici Mahkemesi, dört yıl süren davada restoranı haksız buldu. Büyükbaş'a 315 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi. Tavacı Recep Budak, bu parayı da ödemedi. Temyize gitti. Büyükbaş önce lokantanın İstanbul ve Ankara'daki şubelerine icra takibi başlattı, önceki gün de hacze gitti. "Tavacı Recep Usta" markası da 800 bin liradan satışa çıkarıldı.

Ali BALCI