Draxler'e bir talip daha

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Schalke'nin genç oyuncusu Draxler'e, Real Madrid'den sonra Arsenal'da talip oldu.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2013, 00:00 Güncelleme 22 Nisan 2013, 15:49
Draxler’e bir talip daha

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Draxler için şimdi de Arsenal devreye girdi.
Yaz transfer döneminde büyük bir harcama yapması beklenen Arsenal genç oyuncu transferinden yine vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

8 yıldır hiçbir kupa kazanamayan Arsenal transfere falza para harcamamakla eleştiriliyordu. Artık taraftarın sabrının sona ermesinin ardından yönetim bu yaz için 70 milyon pound transfer bütçesi ayırırken; Arsene Wenger'in hedefinde tanıdık bir isim var: Julian Draxler.



Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Schalke'nin genç oyuncusu Draxler için Real Madrid'in ardından Arsenal de devreye girdi. 19 yaşındaki oyuncuyu uzun süredir izlettiren Arsene Wenger, scout ekibinin onay vermesinin ardından transfer için düğmeye bastı. Bonservis için Fransız menajerin ayırdığı ücret ise 15 milyon pound.

Şampiyonlar Ligi'nde hedef yükselten Galatasaray'da ise Ünal Aysal'ın transfer konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağı biliniyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda Real Madrid'de oynamaktan gurur duyacağını söyleyen Draxler'in Schalke'de son sezonu olduğuna artık kesin gözüyle bakılıyor.