7 bin bilete 100 bin talep

Sezon başında 42 bin kombine satıldığı için TT Arena'da kalan az sayıda boş koltuğa inanılmaz bir talep geldi Biletix'in internet sitesi kilitlenirken, saniyede 2 bilet satıldı. Bu nedenle derbi öncesi karaborsa alarmı verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2012 Güncelleme 14 Aralık 2012, 01:49
7 bin bilete 100  bin talep

İÇİNDEKİLER

Nefesler tutuldu, herkes derbiyi bekliyor... ligin 16. haftasında pazar günü TT Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde büyük heyecan hakim. Derbiye 3 gün kala biletler Biletix'te satışa çıkarken tam bir çılgın yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulüp sezon başında 42 bin kombine sattığı için sadece 7 bin bilet satışa çıktı.

"BİLET KALMAMIŞTIR" UYARISI YAPILDI
Hal böyle olunca herkes az sayıdaki biletlere hücum etti. Alınan bilgilere göre 7 bin bilete tam 100 bin talep geldi. Galatasaraylı taraftarlar sabahın ilk saatlerinden itibaren Biletix'e akın ederken, internet sitesi kilitlendi. Yaklaşık 50 dakika sonra ise siteden "Biletler tükenmiştir" bilgisi verilmeye başlandı. Çok uğraşmasına rağmen bilet bulamayan Galatasaraylı taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı.

İNTERNETTE 20 KATI FİYATA SATILIYOR
Yaşanan bu büyük krizin ardından polisin karaborsa alarmı verdiği öğrenildi. Güvenlik güçlerinin maç günü stat çevresine bileti olmayan taraftarı sokmayacağı ve geniş önlemlerin alınacağı gelen bilgiler arasında. Derbiye bilet bulan bazı şanslı taraftarlar ise internet üzerinden 10 ile 20 kat fiyatlara biletlerini satışa çıkardı.

KİRALIK KOMBİNEYE GEL!
Ayrıca sezon başında kombine alan fakat özel işleri nedeniyle derbiye gidemeyecek olan bazı Galatasaraylı taraftarlar ise kartlarını 1 maçlığına, oldukça yüksek fiyatlara kiralama yoluna gidiyor. Özellikle sosyal medya aracılığıyla duyuru yapan bu taraftarların kombine kartlarına büyük talep olması da dikkatleri çekiyor. Derbi günü 52 bin taraftarı ağırlayacak olan TT Arena'da ulaşım sorunu yaşanmaması için de yetkililer seferberlik ilan etmiş durumda.

TRİBÜNDE YİNE ŞOV VAR
Alınan bilgilere göre taraftar grubu ultrAslan derbiye yine çok özel bir görsel şov hazırlıyor.

GALATASARAYLILAR BİLETLERİ TÜKETTİ
SARI-Kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe derbisine büyük önem veriyor. Biletler bir anda tükendi.

G.SARAYLILAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI
Bilet alma umuduyla bilgisayara oturan Galatasaraylı taraftarlar çok büyük hüsran yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, "Bu kadar bilet nasıl oluyor da hemen bitiyor" diye isyan etti.