Sarı-lacivert kriz

G.Saray Sarı-Lacivert tişörtü satıştan kaldırmasına rağmen Fenerbahçe cephesi ezeli rakibini ti'ye aldı. Murat Özaydınlı twitter'dan, "Ne yapsınlar renkler o kadar güzel ki aşık olmamak mümkün değil" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2012 Güncelleme 12 Ekim 2012, 01:37
Sarı-lacivert kriz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Divan Kurulu toplatısında gündeme gelen Sarı-Lacivert tişört ortalığı karıştırdı. Divan Kurulu üyesi Ahmet Özdoğan'ın gösterdiği bir slaytla Sarı-Lacivertli bir Galatasaray tişörtünü ekrana yansıtarak, "Bu tişört geçen haftaya dek GSStore'larda satışta olan Galatasaray çocuk tişörtüdür. Sözün bittiği yerdeyiz" demesinin yankıları sürüyor. Galatasaray camiasından bazı kişiler bu hataya büyük tepki göstererek ürünlerden sorumlu birim hakkında bir an önce soruşturma başlatılmasını istedi.

ÖZAYDINLI G.SARAY'I KIZDIRDI
Galatasaray'da tepkiler artarken Fenerbahçe cephesi de bu durumu diline dolayarak Sarı- Kırmızılı kulüple dalga geçmeye başladı. Özellikle F.Bahçe'nin eski yöneticilerinden Murat Özaydınlı'nın Galatasaray'ı ilginç bir uslupla ti'ye alması gündeme damgasını vurdu. Murat Özaydınlı twitter hesabın dan, "Ne yapsınlar renkler o kadar güzel ki aşık olmamak mümkün değil" yorumunu yaparak ezeli rakibiyle alay etti.

TWITTER'DA DALGA GEÇTİLER
Fenerbahçeli taraftarların twitter'da yer alan bazı görüşleri şöyle:
@Emre Temur: Eh şu Galatasaraylılar olmasa biz kime güleceğiz. Bir gün arama motoru yaparlar rezil olurlar, birgün sarı lacivert tişört yaparlar.
@Mkavili: Sarı lacivert tişört yapan cinconu kutluyor doğru yolu bulduğu için tebrik ediyorum.
@kenanfb79: Korkarım bunlar bizim renklere de göz dikti.
@tunaltay: Tüüh, bugün bir tişört giydim sonradan farkettim ki sarı lacivert olan tişörtümmüş,
@slmsiz: Bugün sarı lacivert çizgili tişört giyenler arasında güzellik yarışması mı yapılacak.

GÜNDEME DAMGA VURDU
Sarı- Lacivert renkteki Galatasaray tişörtü gündeme damgasını vurdu. Bu tişört bir süre önce satıştan kaldırılsa da hata unutulmadı.

BAŞKAN ÜNAL AYSAL'DAN TEK KELİME YOK
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Lacivert renkte yapılan tişört hakkında yapılan spekülasyonlara karşı sessiz kalmayı tercih etti. Ancak Aysal'ın bu konuda yapılan eleştirileri haklı bulduğunu yakın çevresine söylediği öğrenildi. G.Saray bu tişörtü satıştan daha önce kaldırmasına rağmen bu hata üyelerin gözünden kaçmadı.