Bir ihtimal daha yok!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında F.Bahçe, Rumen Vaslui'ye konuk oluyor. Sarı-Lacivertliler Avrupa'ya tutunmak için turu geçmek zorunda. Eğer turu geçerse 4. ön elemeyi geçemese bile yoluna UEFA'dan devam edebilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2012 Güncelleme 08 Ağustos 2012, 00:00
Bir ihtimal daha yok!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bugün tarihi maçlarıdan birine daha çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Rumen ekibi Vaslui ile 1-1 berabere kalarak önemli bir avantajı yitiren Sarı-Lacivertli temsilcimiz, bugün tur için saat 21.00'de Vaslui'ye konuk oluyor.

BAŞKA YOLU YOK!
Fenerbahçe, bu sezon Avrupa Kupaları'nda yoluna devam edebilmek için bu turu kesinlikle geçmek zorunda. Bu turu geçtiği taktirde Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunu geçemese bile yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebilecek.

GOLLÜ BERABERLİKLER FENER'E YARAR
Fenerbahçe, turu geçmek için rakibini yenmek ya da 2-2, 3-3 gibi gollü beraberlikler almak zorunda. Eğer maç golsüz sona ererese turun galibi Vaslui olacak. 1- 1'de maç uzayacak. Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın hafif ağrılarının dışında sakat bir oyuncu bulunmuyor.

CAN SIKICI İSTATİSTİK!
Bu geceki rövanş öncesinde Sarı- Lacivertli cepheyi en çok endişelendiren durum Vaslui'nin kendi sahasında şimdiye kadar hiçbir Avrupa Kupası maçını kaybetmemiş olması. Rumen ekibi, sahasında oynadığı 11 Avrupa Kupası maçının 6'sını kazandı 5'inde ise berabere kaldı. Geçtiğimiz sezonu Romanya Ligi'nde liderin 1 puan gerisinde 2. bitiren Vaslui, sezonu erken açmanın avantajını da yaşıyor.

SEZONU ÇOK ERKEN AÇTILAR
Türkiye'de liglerin başlamasına 2 hafta daha olmasına rağmen, Romanya'da ligler 3 hagta önce başladı. Vaslui, bu durumun da avantajını ilk maçta çok iyi kullandı ve Fenerbahçe'den daha diri ve hazır bir görüntü sergiledi. Fakat kadro kalitesi farkı, Sarı-Lacivertli camiayı fazlasıyla umutlandırıyor.

SAĞA TOPUZ DARBESİ
Mehmet Topuz, bugün sağ kanatta görev yapacak. İlk maçta 2. yarının son bölümünde oyuna giren M.Topuz, buna rağmen hırslı ve istekli futboluyla dikkat çekmişti.