Djebbour gün sayıyor

Novasport gazetesi, "Fenerbahçe Rafik Djebbour'u transfer etmek için nabız yoklamaya başladı. Cezayirli golcü de Fener'e sıcak bakabilir" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2012 Güncelleme 25 Mayıs 2012, 02:17
Djebbour gün sayıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalar başladı. Yeni yönetim ile birlikte transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, özellikle forvet hattında bir transfer yapmak istiyor. Yunan basınından Novasports'un haberine göre Fenerbahçe, Olympiakos'un Cezayirli golcüsü Djebbour'u transfer etmek için nabız yoklamaya başladı.

2010 DÜNYA KUPASI'NDA BOY GÖSTERDİ
Djebbour'un isminin birkaç kez Türk gazetelerinde de geçtiği ve oyuncunun Fenerbahçe'ye sıcak bakabileceği belirtildi. 2010 Dünya Kupası'nda Cezayir forması giyen 28 yaşındaki golcü oyuncu, Olympiakos ile bu sezon çıktığı 21 maçta 12 gol kaydetti. 8 Mart 1984'de Fransa'nın Grenoble kentinde dünyaya gelen Rafik Djebbour, 1.85 boyunda ve 77 kilo. Forvet mevkiinde görev alan Cezayirli futbolcu, her iki ayağını da etkili kullanabiliyor.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ
Ceza sahasında oldukça etkili bir futbolcu olan Djebbour, özellikle gol vuruşları ile ön plana çıkıyor. Olympiakos ile çok kritik maçlarda gol atan Djebbour, Pire ekibi taraftarlarınca çok seviliyor.

2005'TEN BERİ KOMŞUDA
2005'te Yunanistan'ın Ethnikos kulübüne transfer olan Djebbour, burada 16 maçta 11 gol attı. Atromikos ve Panionios formalarını giydikten sonra AEK'e gitti.

28 MAÇTA 17 GOL ATTI
2.5 yıl AEK'te oynadıktan sonra 2011'de Olympiakos takımına transfer oldu. Geçen sezon 28 maçta 17 gol kaydetti.