Sevgi zamanı

‘Babalar Günü’ geldi çattı. En güzel hediyeyi almak isteyenleri tatlı bir telaş sardı. Saatler, her yıl olduğu gibi bu yıl da armağan seçeneklerinin başında yer aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2017 Güncelleme 16 Haziran 2017, 00:10
Sevgi zamanı

İÇİNDEKİLER

Her çocuğun hayatındaki ilk süper kahramandır babaları... Baba, koşulsuz sevgisinin, fedakarlığın adıydı... Babalar Günü ise "süper kahramanlarımıza" sevgimizi göstermenin tam zamanıydı. Herkes, babasına yakışır hediyeyi bulmak için heyecanlandı. Beylerin şıklığını pekiştiren aksesuarların başında yer alan saatler ise her yıl olduğu bu Babalar Günü'nde de hediye seçeneklerinin başında yer aldı. Çocuklar, babalarını sevindirmek için saatlilerin kapısını çaldı.

6 MİLYON CİRO
Saat&Saat mağazası, çeşit çeşit modeleri bu kez "her biri süper kahraman" olan babalar için vitrine çıkarttı. Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, geçen yıl Babalar Günü'nde 4.9 milyon liralık ciro yaptıklarını, bu yıl ise cironun 6 milyon lirayı bulmasını beklediklerini açıkladı. Bunun yüzde 22'lik bir büyüme anlamına geldiğinin altını çizen Ramazan Kaya, "Babalar Günü, en yüksek satış yaptığımız özel günlerden biri. Ortalama 800-1000 liralık saatler hediye olarak tercih ediliyor" ifadelerini kullandı.