Beşiktaş'ta sakatlık şoku

G.Saray derbisinde sakatlanan Necip ve Veli Kavlak’tan sonra, sol dizinde problem olan ve dünkü çalışmaya katılmayan Simao da Trabzonspor maçında yok. Fernandes ise 6 maç sonra kadroda.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş'ta sakatlık şoku
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray derbisinde sakatlanan Necip Uysal ve Veli Kavlak'ın forma giyemeyeceği Trabzonspor maçı öncesinde Siyah-Beyazlılar, daha büyük bir şokla karşılaştı. Sol dizinde ağrısı bulunan Simao Sabrosa dünkü çalışmaya katılmazken Portekizli yıldızın Trabzonspor'a karşı oynayamayacağı açıklandı. Ağrıları bulunan Mehmet Aurelio ise tedaviyle aya kalktı ve maç kadrosunda yer aldı. Bu sakatlıkların ardından orta sahanın ortasında Fabian Ernst ve Manuel Fernandes'den başka futbolcusu kalmayan Carlos Carvalhal'in bu bölgede oynatacağı isim merakla bekleniyor.

Bordo-Mavililer'le yapacağı zorlu randevunun hazırlıklarını dün öğlen yaptığı idmanla tamamlayan Beşiktaş, akşam üzeri de Trabzon'a uçtu. Siyah-Beyazlılar'ın son çalışmasına Simao, Necip, Veli ve Ersan Gülüm katılmazken Carvalhal'ın taktik çift kalede orta sahada haftalardır oynatmadığı Manuel Fernandes ile Ernst'i değişmeli olarak denediği öğrenildi. Portekizli Fernandes haftalar sonra 18 kişilik maç kadrosuna da alındı. Sabiha Gökçen'den özel bir uçakla Trabzon'a giden Beşiktaş'ı, kentte az sayıda taraftar karşıladı. Öte yandan bir polisin takım otobüsüne binmek üzere olan Holosko'yu taraftar zannederek müdahale etmek istemesi kısa süreli gerginliğe neden oldu.