Yok böyle bir maç!

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2011, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2011, 23:48
Yok böyle bir maç!

İÇİNDEKİLER

La Liga'nın ilk haftasında Valencia, Racing Santander'i konuk etti. Milli oyuncu Mehmet Topal, maça ilk onbirde başladı.

VALENCİA AVANTAJINI KORUYAMADI
Ev sahibi ekip maça çok iyi bir başlangıç yapsa da, ciddi bir talihsizlik yaşadı. 1. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Roberto Soldado, Valencia'yı 1-0 öne geçirdi. 6. dakikada Racing'in kullandığı korner sonrasında ters bir vuruş yapan Soldado, skora eşitlik getirdi 1-1

DEVREYİ SANTANDER ÖNDE KAPATTI
İlk yarıda genel anlamda bir Valencia üstünlüğü olsa da, soyunma odasına avantajlı skorla giden taraf Racing Santander oldu. 14. dakikada Arana'yla hızlı çıkan Racing, Acosta'nın golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

İkinci yarıda da benzer bir durum vardı. Racing ender geliştirdiği ataklardan birisinde üçüncü golü buldu. 56. dakikada Munitis'in ara pasıyla ceza sahasına giren Adrian Gonzalez, skoru 3-1'e taşıdı.

SOLDADO'NUN GECESİ OLDU
Valencia bu golden bir dakika sonra bulduğu golle maçın kaderini değiştirdi. 57. dakikada Pablo Hernandez'in kullandığı kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Adil Rami,
farkı ikiye indiren golü kaydetti 2-3.

Kendi kalesine attığı golle taraftarı üzen Soldado, maçın son bölümünde attığı gollerle, Valencia'ya galibiyeti getirdi. 88. Jonas'ın ara pasıyla hareketlenen Soldado, skora eşitlik getirdi 3-3. 90. dakikada Jordi Alba'nın asistiyle sahneye bir kez daha çıkan Soldado, Valencia'nın lige 3 puanla başlamasını sağladı.