Avrupa'da Olcan!

Holosko'nun 70. daki- İ kada attığı gole Olcan Adın'la karşılık veren Trabzon, 'buçuk' avantajıyla sezonu 3. bitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2012 Güncelleme 12 Mayıs 2012, 02:23
Avrupa’da Olcan!

İÇİNDEKİLER

İnönü'de gülen Trabzonspor oldu... Süper Final'de 3.'yü belirleyecek maçta Bordo-Mavililer, İnönü'de Beşiktaş'la 1-1 berabere kalarak istediğini aldı. Kartal sezonu Trabzonspor'la aynı puanda bitirmesine rağmen, Süper Final'e başlarken puanı buçuktan tamamlandığı için 4. sırada kaldı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI ATAKLAR
Kadın ve çocuk taraftarların izlediği derbinin ilk tehlikeli atağı Beşiktaş'tan geldi. 6. dakikada Almeida'nın kafasını Tolga çıkardı. 13'te Burak'ın müsait pozisyonda vuruşu yan ağlarda kaldı. 19'da Olcan gole çok yaklaştı. Ama kötü bir vuruş yaptı. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Ernst ile gerginlik yaşayan Burak kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı.



BOŞ KALE YERİNE AUTA!
2. yarıya Beşiktaş baskılı başladı. Holosko'nun üst üste geliştirdiği iki atakta önce Zokora sonra Tolga gole izin vermedi. 70'te Beşiktaş öne geçti. Holosko mükemmel bir vuruşla skoru 1-0 yaptı. 83'te Hugo Almeida arka direkte boş kale yerine topu auta attı.

TOLGA ADETA UZADI!
85'te Olcan mükemmel bir frikik golüyle skora denge getirdi: 1-1. 89'da Simao'nun şutunu Tolga müthiş bir refleksle kurtardı. Son saniyede Colman da kırmızı gördü ama Avrupa vizesi Trabzon'un oldu.