İnan İste Savaş ve Kazan

Şenol Güneş'in öğrencileri bu akşam Fransız ekibi Lille önünde tarihi bir sınav verecek. Hollandalı hakem Kuipers'in yöneteceği maçı Star yayınlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2011 Güncelleme 27 Eylül 2011, 02:17
İnan İste Savaş ve Kazan

İÇİNDEKİLER

Giuseppe Meazza'da İtalyan devi Inter'i yenerek ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ne müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor bu akşam B Grubu'ndaki 2. sınavına çıkacak... Bordo-Mavililer, Fransız futbolunun son yıllarda yükselen değeri Lille'i konuk edecek. Hedef; Avni Aker'deki ilk Şampiyonlar Ligi maçından da zaferle ayrılmak.

SAAT 21.45'TE HAYAT DURACAK
Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers'in yöneteceği karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak. Gruptaki diğer maçta ise saat 19.00'da CSKA Moskova ile Inter, Rusya'da kozlarını paylaşacak.

BURAK YİNE YOK, ADRIAN GERİ DÖNDÜ!
Tarihi sınav öncesi Trabzonspor'da cezası süren Burak Yılmaz'ın forma giyemeyecek olması can sıkıyor. Ayrıca Pawel'in de sakatlığı devam ediyor. Cezası biten Adrian Mierjezewski ise Şenol Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

SOW'A DİKKAT!
Konuk Lille'de ise forvet De Melo ve orta alan oyuncusu Payet forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Moussa Sow ise 11'de görev yapacak.