Bay Kemal'den güldüren trafik sorunu çözümü!

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında İstanbul'un trafik sorunu konusundaki çözüm formülüne ilişkin açıklama yaptı. Bay Kemal İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun uzmanları toplayacağını, 'bu sorunu çözün' diyeceğini ve böylece sorunun akılcı bir şekilde çözüleceğini ifade etti. Bay Kemal'in trafik sorunu için yaptığı bu açıklama güldürdü...

Giriş Tarihi 05 Mart 2019, 02:15 Güncelleme 05 Mart 2019, 02:16
Bay Kemal’den güldüren trafik sorunu çözümü!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayın programında birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Bay Kemal önce, "Türkiye'nin beka sorunu yok, ABD'nin desteklediği teröristler bize saldırmaz" şeklinde yaptığı açıklama ile teröristlere kol kanat gerdi. Daha sonra ise defalarca kanıtlanan HDP ile yaptıkları ittifakı yalanlayarak, "HDP ile temasımız olmadı, işbirliğimiz yok" dedi.

Bunlarla da yetinmeyen Bay Kemal, İstanbul'un trafik sorunu konusundaki çözüm formülüyle adeta kendisine güldürdü.

"İSTANBUL'UN TRAFİK SORUNUNU NASIL ÇÖZECEKSİNİZ?"
Programda İstanbul'un trafik sorununa değinen Kılıçdaroğlu, 'nasıl çözeceksiniz' sorusuna şaka gibi bir cevap verdi.

"EKREM BEY UZMANLARI TOPLAYACAK, 'TRAFİK SORUNUNU ÇÖZÜN' DİYECEK, OTURACAK ÇÖZÜLECEK"
Kılıçdaroğlu'nun trafik sorunu çözümü şu şekilde:

"Trafik sorununu çözeceğim iddiasında kim var? Ekrem (İmamoğlu) Bey var. Çözer mi? Elbette çözer. Nasıl çözecek? Akılla. Bu işin uzmanlarını toplayacak. Bana, 'kentin ulaşım sorununu çözün, projelerinizi getirin' diyecek. Oturacak çözecek. Devasa bir bütçesi var."