Milli güreşçi Rıza Kayaalp depremzedelerin yaralarını sarmak destek oluyor

Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü Rıza Kayaalp, Kahramanmaraş’ta depremzedelerin yaralarını sarmak için çaba sarf ediyor. Depremzedelere yemek dağıtan milli güreşçi, “Hepimiz tek yürek olduk” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2023 Güncelleme 14 Şubat 2023, 06:58
Milli güreşçi Rıza Kayaalp depremzedelerin yaralarını sarmak destek oluyor

İÇİNDEKİLER

Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü milli güreşçi Rıza Kayaalp, Kahramanmaraş'ta depremzedelere ve sahada çalışan ekiplere yemek ikramında bulunmayı sürdürüyor. TDV'den yapılan açıklamaya göre, görevli ve gönüllülerle Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşların yaraları sarılmaya çalışılıyor. Milli güreşçi Rıza Kayaalp de Kahramanmaraş şehir merkezinde Ayşe Gümüşer İlkokulu'nun bahçesine TDV tarafından kurulan mobil mutfakta, depremzedelere ve sahadaki görevli ekiplere sıcak yemek dağıtımlarına katıldı. Kayaalp daha önce de Hatay'daki yardım çalışmalarında yer almıştı.



10 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLİYOR
Rıza Kayaalp'in gönüllü olarak çalıştığı aşevinde mobil mutfakta büyük kazanlarda yemek yapılıp günlük 10 bin kişiye üç öğün yemek dağıtılıyor.



ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU
Depremzede çocuklarla ilgilenen ve onlara kışlık giyceceklerini dağıtan Rıza Kayaalp, gün içinde çok yoğun bir mesainin içinde oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN