Abdullah Avcı oyuncularını tek tek uyardı: Trabzonspor'da hedef çifte kupa

Trabzonspor'da Abdullah Avcı,"Fenerbahçe maçından önce kupada Antalya ile karşılaşacağız. Trabzonspor'un her kulvarda hedefi vardır" dedi.  Avcı, oyuncularından öncelikli olarak kupa maçını düşünmelerini istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2022 Güncelleme 28 Şubat 2022, 06:59
Abdullah Avcı oyuncularını tek tek uyardı: Trabzonspor’da hedef çifte kupa

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın oynanacak olan kupa maçından çok Fenerbahçe maçının düşünülmesini engellemek için uyarılarda bulundu...

Tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor'un olduğu her yerde hedef var. Önce kupayı düşüneceğiniz sonra ligi" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam sezonun çifte kupa ile tamamlanma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle oyuncularının her maça aynı motivasyon ve hırsla hazırlanması için de yoğun çaba sarf ediyor. Antalya maçında İlk 11'deki isimlerin tamamına yakınını değiştirmesi beklenen Avcı'nın hücum hattında Kouassi, Djaniny ve Koita'ya görev vermesi beklenirken, kalenin de Erce'ye emanet edileceği öğrenildi.