Trabzonspor’un kupaya henüz 5’nci turda veda etmesi taraftarları isyan ettirdi

Trabzonspor'un Adana Demirspor’a penaltılarla elenerek kupaya veda etmesi taraftarı çıldırttı. Trabzon’dan yayın yapan yerel gazeteler ise özellikle yönetimi eleştirdi. Kuzey Ekspres gazetesi, “Utanç gecesi” başlığını attı. Son nokta gazetesi, “Vakit tamam, haydi başkan”, “Ligde yokuz, kupada yokuz. Daha neyi bekliyoruz?”, Taka gazetesi, “Forvetsiz Fırtına’dan kupaya acı veda!”, Karadeniz gazetesi, ise “Sefilleri Vitor Hugo da kurtaramadı” başlıklarını atarak sonuca tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2020 Güncelleme 18 Aralık 2020, 07:00
Trabzonspor’un kupaya henüz 5’nci turda veda etmesi taraftarları isyan ettirdi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Adana Demirspor'a penaltılarla elenerek kupaya veda etmesi taraftarı çıldırttı.

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler ise özellikle yönetimi eleştirdi.

Kuzey Ekspres gazetesi, "Utanç gecesi" başlığını attı.

Son nokta gazetesi, "Vakit tamam, haydi başkan", "Ligde yokuz, kupada yokuz. Daha neyi bekliyoruz?",

Taka gazetesi, "Forvetsiz Fırtına'dan kupaya acı veda!", Karadeniz gazetesi, ise "Sefilleri Vitor Hugo da kurtaramadı" başlıklarını atarak sonuca tepki gösterdi.

TRABZON'DA 3 KADRO DIŞI


Trabzonspor'da 3 futbolcu performansları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Açıklamada, "Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate kulübümüzde yapılan performans testleri neticesinde belirlenen hedeflere ulaşamadıklarından dolayı takımımızdan ayrı olarak çalışacaklardır" dendi.

TRANSFERDE SAYI ARTABİLİR


Daha önce devre arasında 4 transfer yapmayı planlayan yönetimin Abdullah Avcı'nın isteği üzerine bu rakamı daha da artırabileceği öne sürüldü.

ÇAYKUR RİZE ÖNÜNDE TELAFİ EDECEĞİZ


Adana Demirspor önünde 2 gol atmasına rağmen takımının elenmesine engel olamayan Vitor Hugo, "Ç.Rizespor önünde yenilgiyi telafi edeceğiz" diye konuştu.