Beşiktaş'ta kaleye son aday Jeroen Zoet

Beşiktaş, Utrecht’te kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Jeroen Zoet’i transfer etmeyi hedefliyor. PSV'den Utrecht'e kiralanan Zoet'i izleyen Torunoğulları ve Ali Naibi sözleşmesi sezon sonu bitecek Zoet için düğmeye bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2020 Güncelleme 11 Mart 2020, 07:06
Beşiktaş’ta kaleye son aday Jeroen Zoet

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan sürpriz atak... Yeni sezonda ekonomik bir kadro kurmak isteyen yönetim öncelikle kaleci transferine yoğunlaştı. Başakşehir'den Volkan Babacan için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlı yöneticiler listelerine Utrecht'te kiralık olarak forma giyen Jeroen Zoet'i aldı. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.



FABER'LE TARTIŞMA YAŞAMIŞTI

Bonservisi PSV'de olan Zoet teknik direktör Ernest Faber ile tartışma yaşadığı için devre arasında Utrecht'te kiralık olarak gönderilmişti. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Erdal Torunoğulları ve Futbol Direktörü Ali Naibi düğmeye bastı.



SERGEN YALÇIN DA ONAY VERDİ

Hollanda Kupası'nda Utrecht'in Ajax'ı 2-0 yendiği maçı tribünden takip eden Torunoğulları ve Ali Naibi'nin Zoet'i çok beğendiği ortaya çıktı. Sergen Yalçın'ın da onay verdiği bu transfer için her hangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.



8 SEZON
PSV'DE OYNADI
8 sezondur PSV forması giyen Zoet'in sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması avantaj olarak gösteriliyor.