Fenerbahçe yönetiminde Ersun Yanal rahatsızlığı!

Toplantıda teknik direktör Ersun Yanal’ın Jailson ve Tolga Ciğerci ısrarı nedeniyle Fenerbahçe yönetimi tarafından eleştirildiği ortaya çıktı. Bazı yöneticiler “İyi futbol oynuyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama puan farkı açılıyor. Sonuç odaklı oynamalıyız” dediler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2020 Güncelleme 12 Şubat 2020, 10:38
Fenerbahçe yönetiminde Ersun Yanal rahatsızlığı!

İÇİNDEKİLER




Ligin
ikinci yarısı ile birlikte Fenerbahçe aleyhine olan hakem hatalarından rahatsız olan ve son Alanya maçı sonrasında isyan bayrağını çeken Sarı- Laciverli yönetimin yaptığı son toplantıda teknik direktör Ersun Yanal da eleştirilerden nasibini aldı.


KENDİMİZİ AVUTMAYALIM
Ersun Yanal'ın
özellikle bazı tercihlerinden dolayı yönetim kurulu toplantısında eleştirildiği ortaya çıktı.Yanal'ın Jailson ve Tolga Ciğerci'de ısrar etmesinin anlamsız olduğunu söyleyan yöneticiler, "Ayrıca iyi futbol oynuyoruz diye kendimizi avutmamamız lazım. Puan farkı açılıyor. Sonrasında çok geç olacak. Artık sonuç odaklı, sadece kazanma odaklı oynamalıyız. Bu da doğru tercihlerle olur" dediler.


Taraftar futboldan memnun ama yönetim netice istiyor.


YANAL: YENİ BİR SERİ LAZIM...
Ersun Yanal, "Haksızlıklar ve kaybettiğimiz puanlar oyuncuyarımı psikolojik olarak etkiledi. Bunu 4-5 maçlık seri galibiyetle aşacağız" dedi.