Beşiktaş Lemina'nın alternatifini buldu! B planı Thiago Maia

Yönetim Lemina için Southampton ile görüşüyor. Bu oyuncuda sorun çıktığı an Lille’de forma giyen Maia için kiralama teklifi yapılacak. Fransız ekibinde 3. sezonunu geçiren 22 yaşındaki Brezilyalı star istikbal vaat eden bir oyuncu olarak biliniyor. Yönetim 2 oyuncudan birini kesin olarak bitirecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019 Güncelleme 27 Ağustos 2019, 07:59
Beşiktaş Lemina’nın alternatifini buldu! B planı Thiago Maia

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ön libero transferine yoğunlaştı... Son olarak kadrosuna Tottenham'dan Nkoudou'yu katan Siyah-Beyazlı yönetim şimdi de ön libero arayışlarına hız verdi. Listede bulunan ilk isim olan Lemina için Southampton ile pazarlıklar aralıksız olarak devam ediyor.



TÜM GÖZLER SOUTHAMPTON'DA

Southampton'a kiralama teklifinde bulunan ve cevabı bekleyen Beşiktaş Yönetimi B Planı'nı da belirledi. Listedeki 2. ismin Lille'de forma giyen Thiago Maia olduğu ortaya çıktı.



LILLE'DE PLANLAR ARASINDA YOK
Fransız kulübünde 3. sezonunu geçiren Maia Lille'nin bu sezonki kadrosunda düşünülmüyor. İstikbal vaat eden 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için de kiralama teklifi yapılacak.

BU HAFTA HER ŞEY NETLEŞECEK
Yönetim Lemina için Southampton'la anlaşma sağlayamadığı takdirde Lille ile masaya oturarak bu transferi mutlu sonla bitirmeyi hedefliyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 27 MAÇTA OYNADI
Lille'de geçtiğimiz sezon 27 maçta oynayan Maia 1 asist yaptı. 22 yaşındaki futbolcunun Lemina'da sorun çıktığı takdirde kiralanması bekleniyor.