Şenol Güneş: Milli takıma gidebilirim

“Yönetim benimle sözleşme uzatmak istediğini söyledi... Ancak bu konuda henüz bir görüşme yok, eyleme de geçilmedi. Sözleşmem bitince çalışmaya devam eder miyim, bilemiyorum... Beşiktaş'tan sonra gideceğim en iyi yer Milli Takım olur diye düşünüyorum"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2019 Güncelleme 31 Ocak 2019, 08:00
Şenol Güneş: Milli takıma gidebilirim

İÇİNDEKİLER




Beşiktaş
Teknik Direktörü Şenol Güneş basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında çok flaş açıklamalar yaptı. A Milli Takım'a açık kapı bıraktı. "Yönetim benimle sözleşme uzatmak istediğini söyledi.. Böyle bir düşünce var ama henüz bu konuda bir görüşme olmadı. Düşünce olsa da henüz eyleme geçmedi."


EN İYİ TERCİH MİLLİ TAKIM
"Beşiktaş'la bu sezon sözleşmem bitiyor. Sözleşmem bitince çalışır mıyım, bilmiyorum... Beşiktaş'tan sonra gideceğim en iyi yer A Milli Takım olur diye düşünüyorum"


​QUARESMA YÜZDE 90 GİTTİ
"Quaresma yüzde 90 gitti. Kendisi gitmek istedi. Öyle olunca ben de kal demedim. İpler kopma noktasına gelmiş. Maddi sıkıntılar da vardı sanırım. Ailesi de İstanbul'dan gitmek istemiş."

Q7'NİN YERİNE KİMİ ALACAĞIZ?
"Quaresma'nın yerine kimi alabiliriz? Bu saatten sonra alacağımız oyuncunun da doğru olacağını düşünmüyorum. Transfere soğuk bakıyorum. Vida ilgili ilk kez bir şeyler oldu. Ama takımda kalacak gibi"



​ONLARIN BÜTÇELERİ VAR!
"Rakiplerin transferleri bizi ilgilendirmiyor. Onların belli bütçeleri, önceden belirlenen hedefleri var. Biz de net bir hedef oyuncu yok. Kim olursa olsun da gelsin düşüncesinde değilim. Konuşulan rakamları ben verecek olsaydım, elimdeki oyuncuları kaybetmezdim."