Samandıra'ya huzur geldi

F.Bahçeli futbolcular artık Samandıra’da fazla zaman geçiriyor. Futbolculara özgüven geldi. Antrenmanlar adeta eğlenceye dönüştü. Koeman ile iletişim üst düzeyde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2018 Güncelleme 20 Kasım 2018, 07:59
Samandıra’ya huzur geldi

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe,
bu sezonun belki de en huzurlu günlerini yaşıyor. Milli araya girmeden son 3 maçta alınan olumlu sonuçlar Samandıra'ya bir nebze olsun rahatlık getirirken, Fenerbahçe kurmayları yakalanan bu iyi havanın daha da iyiye gitmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp profesyonelleri takımdaki kaynaşmanın daha yukarıya çıkması ve özgüvenin artması için çaba gösteriyor.



TRABZON ÖNCESİ TOPLANACAKLAR
Takımda yemekli toplantılar ve doğum günü organizasyonları düzenlenmeye devam edecek. Sarı-Lacivertli teknik heyet ve futbolcular Trabzonspor maçı öncesinde yemekte bir araya gelecek...



SAMANDIRA'DAKİ SÜRE ARTTI!
İyi sonuçların ardından antrenmanlar keyifli geçmeye başladı. Futbolcuların yüzü gülüyor ve tesislere erken geliyorlar. Arkadaşlık bağları ise daha da arttı. Koeman ile iletişim üst düzeyde.



MEHMET EKİCİ GERİ DÖNDÜ
Mehmet Ekici dün yapılan antrenmanda kontrollü olarak takımla çalışmalara başladı. Mehmet Ekici'nin teknik heyetin görev vermesi halinde Trabzonspor maçında forma giyebileceği belirtildi.