Philip Cocu:Kimse istifamı istemedi

Cocu, “Biz birlikte yolculuğa çıktık... Bu yolculukta olanlar etkileniyor. Hepimiz aldığımız sonuçlardan dolayı rahatsız hissediyoruz. Hızlı bir şekilde bu durumdan çıkmak istiyoruz. Ali Koç istifamı istemedi” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 02:26
Philip Cocu:Kimse istifamı istemedi

İÇİNDEKİLER

F.BAHÇE'NİN hocası Phillip Cocu, Spartak Trnava maçı öncesi flaş açıklamalar yaptı. Cocu, F.Bahçe'deki geleceğiyle ilgili soruya, "Biz birlikte yolculuğa çıktık. Bu yolculukta olanlar etkileniyor. Hepimiz bu durumdan dolayı rahatsız hissediyoruz. En hızlı şekilde bu durumdan çıkmak istiyoruz. Ali Koç istifamı istemedi" dedi.

BU DURUMDAN MUTLU DEĞİLİZ
Cocu, "En erken şekilde ayağa kalkmak istiyoruz. Kimse bu durumdan mutlu değil. Özellikle taraftarlarımız mutlu olamaz. Kulüp de, oyuncular da mutlu değil. Fenerbahçe şu anda hiç alışık olmadığı durumda" diye konuştu.

TRNAVA SINAVIMIZ ÇOK KRİTİK
Hollandalı çalıştırıcı, "Biz bir şey başaracaksak hep birlikte başaracağız. Zor anlarda bireysel hareket edersek hiçbir şey başaramayız. Bizim için son derece kritik bir maç olacak" diyerek sözlerini sürdürdü.

Başakşehir maçı da önemli
Cocu, "Perşembe ve Pazar günü oynayacağımız maçlarda farklı bir yöne gitmek istiyoruz. Herkes baskıyı hissediyor ve baskı da normaldir" diyerek sözlerini tamamladı