Çanlar Cocu için çalıyor

Sarı-Lacivertliler’de Phillip Cocu’nun kredisi Süper Lig arasına kadar... Ancak Konyaspor ve Beşiktaş maçlarında alınacak kötü sonuçlar sonrası da Hollandalı teknik adamın bileti kesilebilir... Fenerbahçe Yönetimi, Cocu'nun yerine bir yandan hoca adaylarını belirledi... Ersun Yanal ismi ilk sırada...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:00
Çanlar Cocu için çalıyor

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe'de
Başkan Ali Koç geçtiğimiz gün çıktığı TV programında Phillip Cocu'nun sanıldığı gibi yüksek tazminatının olmadığını belirterek işlerin kötü gitmesi durumunda yolların da ayrılabileceğini belirtti. Koç, Cocu'nun Süper Lig'e alışmakta zorluk çektiğini söyleyerek taraftarın tepkisine de hak verdiğini söyledi.


COCU'NUN ZORLU 180 DAKİKASI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Sarı-Lacivertli kulüpte kritik bir sürece girdi. Yönetim onun kredisini sezon ortasına kadar belirlese de önündeki iki kritik maç herşeyi belirleyecek.


BEŞİKTAŞ MAÇI TAM BİR FİNAL
Kanarya ligde önce Konyaspor sonrasında ise Beşiktaş ile karşılaşacak. Fenerbahçe bu iki maçtan da kötü sonuçla ayrılması durumnuda Cocu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.


NİSAN AYINDA ŞAMPİYON YAPTI
Yönetim bir yandan Cocu'ya güvendiğini dile getirse de bir yandan da teknik adamlarla görüşmeye devam ediyor. Fenerbahçe, takımı Nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal gizliden gizliye görüşüyor.