Doğru adres Kadıköy

G.Saraylı Gomis dün İstanbul’a gelen Ayew’e “Yanlış gitme, Florya’da buluşalım. Böylece daha az trafik görürsün” mesajını atınca bir anda tatlı bir mesaj savaşı başladı. Ayew de Gomis'e "Doğru adresin keyfini çıkaracağım" cevabını verdi. Fenerbahçe ise "Doğru adreste seni bekliyoruz. Heyecanlıyız" mesajıyla son noktayı koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2018 Güncelleme 27 Temmuz 2018, 04:58
Doğru adres Kadıköy

İÇİNDEKİLER




Yaklaşık 20
günlük uğraşın ardından Andre Ayew'i 15 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralayan Fenerbahçe, mutlu sona ulaşırken dün müthiş bir mesaj trafiği yaşandı. Galatasaraylı Gomis, Fenerbahçe'nin yeni transferi Ayew için hoş geldin mesajı yayımlarken takılmadan da edemedi.


İLK ATIŞI GOMIS YAPTI...
SWensea'den takım arkadaşına esprili sözlerle seslenen sarı-kırmızılı oyuncu, "Yanlış gitme. Florya'da buluşalım, Böylece daha az trafik görürsün." değerlendirmesinde bulundu.


​AYEW'DEN ANINDA CEVAP
Andre Ayew, Gomis'e cevap vererek, "Teşekkürler kardeşim. Trafikte senin tavsiyelerinden faydalanacağım ve doğru adrese gitmenin keyfini çıkaracağım" dedi.


SON NOKTAYI FENER KOYDU
Mesaj trafiğine son noktayı Fenerbahçe koydu. Kulübün resmi twitter hesabından "Doğru adreste seni bekliyoruz. Heyecanlıyız" ifadesi kullandı ve doğru adresin Kadıköy olduğu tescil edildi!



6 BAVULLA İSTANBUL'A GELDİ
FENERBAHÇE'nin yeni transferi Andre Ayew dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sportif direktör Comolli'nin karşıladığı Ganalı yıldızın yanında 6 bavul birden getirmesi dikkatleri çekti. Geliş saati açıklanmadığı için havalimanında taraftarlar yoktu.