Wijnaldum ile sıcak temas

Orta sahaya 8 numara arayan Sarı-Lacivertliler , Liverpool'da mutsuz olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu Georginio Wijnaldum'da ısrarcı Comolli'nin bugün İngiltere'de Hollandalı yıldızın menajeri ile bir araya gelmesi bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2018 Güncelleme 09 Temmuz 2018, 03:27
Wijnaldum ile sıcak temas

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe 8 numaraya yıldız bir orta saha almakta kararlı... Sarı- Lacivertliler, Liverpool'da mutsuz olan 27 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Georginio Wijnaldum'u transfer etmekte kararlı... Cocu'nun ve Comolli'nin yakından tanıdığı tecrübeli oyuncu için bugün önemli bir gelişme yaşanması bekleniyor.

​FENERBAHÇE'Yİ ANLATACAK

Fransız spor adamı Damien Comolli'nin bugün İngiltere'de Wijnaldum'un menajeri ile masaya oturması bekleniyor. Comolli'nin bu görüşmede Hollandalı yıldıza F.Bahçe'nin şartlarını sunacak ve kulübü anlatacak.

NABY KEİTA GELDİ... GİDECEK
Liverpool, orta sahaya Naby Keita'yı transfer ettiği için Wijnaldum'un kiralık olarak takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Liverpool, orta sahaya Keita'nın dışında Fabinho'yu da transfer etti.

50 MAÇA ÇIKTI... 2 GOL ATTI
Geçen sezon Liverpool ile 50 maça çıkan Wijnaldum bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 4 de assit yaptı. Tecrübeli oyuncu Hollanda Milli takımı'nda ise 48 kez görev yaparken, 8 de gol attı.