Monaco'da Falcao zirvesi

Chelsea, Monaco'ya "Falcao'yu geri alın" dedi. Fransız kulübü Fenerbahçe'ye "Size kiralayabiliriz" dedi. Terraneo da Fransa'ya gitti. Fener maliyeti çok yüksek olan Falcao'ya 1.5 sezon için 7.5 milyon Euro Monaco'ya da "3 milyon Euro kiralama bedeli" teklif etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2016 Güncelleme 03 Ocak 2016, 01:36
Monaco’da Falcao zirvesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Falcao için düğmeye bastı. Chelsea, Monaco'ya "Falcao'yu geri alın" dedi. Yıllık 8 milyon Euro kazanan Kolombiyalı oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen Fransız kulübü Fenerbahçe'ye "İstiyorsanız size kiralayabiliriz" dedi. Bunun üzerine Sportif Direktör Terraneo, tatil için gittiği İtalya'dan dün Fransa'ya geçti. Falcao'yu 1.5 yıllığına kiralayabileceklerini Monaco'ya ileten Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuya da yarım sezonluğuna 2.5 milyon Euro, önümüzdeki sezon için de 5 milyon Euro önerdi. Monaco'ya da "Bizde üst limit 5 milyon Euro. Falcao'ya yıllık ücretinin farkını siz ödeyin" dedi. Monaco'ya da 1.5 sezon kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro teklif etti. Fransız kulübü teklifi düşünmek için bir kaç gün süre istedi. Fox Sport, önceki günkü yayınında Kolombiyalı oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinin çok yakın olduğunu duyurdu.

MOUTİNHO'NUN TRANSFERİ DE GÜNDEME GELDİ
İngiliz basını, Chelsea'nin büyük umutlarla transfer ettiği Falcao'nun tam bir hayal kırıklığı yarattığını, sakatlığı geçmesine rağmen Kolombiyalı yıldızın bir türlü kadroya giremediğini yazdı. Hiddink'in de bu nedenle Falcao'nun takımdan ayrılmasına onay verdiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Falcao'nun transferi sırasında Monaco'dan Moutinho'yu da istediği ortaya çıktı. Pereiara'nın eski öğrencisi olan Portekizli oyuncunun transferi, ikinci görüşmede de masaya yatırılacak.