Berlin biletini Barça kaptı

Devler Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih, Barcelonaı' y 3 golle devirse de Berlin'deki finale İspanyollar yükseldi. Baeyrn'in gollerini Mehdi Benatia, Lewandowski ve Thomas Müller kaydet

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2015 Güncelleme 13 Mayıs 2015, 00:53
Berlin biletini Barça kaptı

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih evinde Barcelona'yı salladı ama yıkamadı! Allianz Arena'da oynanan mücadeleyi 3-2'lik sonuçla ev sahibi Bayern kazandı ancak finale çıkan taraf Barcelona oldu. Bayern Münih, istekli başladığı maçta 7. dakikada Mehdi Benatia'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Barcelona bu gole, 15 ve 25. dakikalarda Neymar ile cevap verdi. 2-1 biten ilk yarının ardından Bayern Münih, 59. dakikada Robert Lewandowski ile skoru eşitledi. 74'te Thomas Müller ile skoru tayin etti. İlk maçı kendi sahasında 3-0 kazanan Barcelona, bu sonuçla birlikte Berlin'deki finale adını yazdıran taraf oldu. 6 Haziran'da oynanacak maçta Barcelona'nın rakibi, Real Madrid ile Juventus arasındaki maç sonrası belli olacak. Real Madrid bugün turlarsa Devler Ligi'nde El Clasico heyecanı yaşanacak.

NEYMAR ÇILDIRDI! BİRİ BU ADAMI DURDURSUN
Neymar, Şampiyonlar Ligi'nde 11 maçta 9 gole ulaştı. Brezilyalı forvet, Barcelona'da art arda 7 resmi maçta da gol atarak, Ekim-Kasım 2010'da Messi'nin ardından bunu başaran ilk oyuncu oldu. 23 yaşındaki forvet, bu sezon Barcelona'da resmi maçlarda toplam 37 gole ulaşırken, son 10 maçta 10 gol attı. 75. dakikada Iniesta'nın yerine oyuna giren Barcelona'lı Xavi, Şampiyonlar Ligi tarihinde 150 maça çıkan ilk oyuncu oldu. Benatia'nın golüyle, Bayern Münih'in resmi maçlarda 368 dakika sonra gol attı. Barcelona ise kalesinde 645 dakika sonra gol gördü.