Sahalara dönüyor!

Geçen sezon Beşiktaş-Kasımpaşa maçında Fernandes'e saldıran Mustafa Özel, Arsenal ile oynayacakları maçın biletini paylaşarak Arsenal maçına geleceğini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 00:31
Sahalara dönüyor!

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunda olaylar durmuyor... Son olarak Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçında taraftarların yaptığı taşkınlıklar maçın önüne geçerken futbolcuya saldıran taraftarlar ellerini kollarını sallayarak statlarda gezmeye devam ediyor. Beşiktaş'ın geçen sezon oynadığı Kasımpaşa maçında sahaya giren ve Fernandes'e saldıran Mustafa Özel isimli taraftarın İngiltere'deki Arsenal maçını tribünden izleyeceği ortaya çıktı.

AVRUPA'DA ÖMÜR BOYU CEZA VAR
Sosyal medyadan maç biletinin fotoğrafını paylaşan taraftara gelen yorumlar ise sahaya girmesi ve onunla gurur duydukları yönünde oldu. Bir taraftarın sosyal paylaşım sitesinden "Abi bu maç da sahada görebilir miyiz seni?" sorusuna Mustafa Özel, "Deneyeceğim şansımı"cevabını verdi. Benzer davranışlarda bulunan, sahaya giren ve oyunun akışına müdahalede bulunan taraftarlar Avrupa'da ömür boyu statlardan men cezası alıyor. Buna rağmen Türkiye'de olay çıkaran taraftarlar bir türlü denetlenemiyor