Pato Fener'e çok yakın!

Çizme basınının önde gelen gazeteleri Pato'nun bir süredir Fenerbahçe'nin radarında olduğunu öne sürdü. Gazeteler, "Brezilyalı oyuncu için F.Bahçe Corinthians'ı ikna etti. Bu transfer her an bitebilir" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2014 Güncelleme 09 Temmuz 2014, 00:05
Pato Fener’e çok yakın!

İÇİNDEKİLER

Transferde sessiz bir bekleyiş içersine giren Fenerbahçe için çarpıcı bir iddia İtalya'dan geldi. Çizme'nin önde gelen gazeteleri Juventus ve Inter'in peşinden koştuğu Brezilyalı futbolcu Pato'nun transferinde Fenerbahçe'nin daha şanslı olduğu vurgulandı. İtalyan gazetelerinden Sport Mediaset, Pato'nun kulübü Corinthians'la Fenerbahçe'nin anlaştığını vurgulayarak, "2 kulüp yıldız oyuncunun transferinde çok önemli aşamalar kat etti" ifadesini kullandı.

CORINTHIANS'A EN İYİ TEKLİF FENER'DEN
Sport Mediaset Fenerbahçe ve Corinthians arasında bazı takas opsiyonlarının yanı sıra teklif edilen bonservis bedelinin Corinthians'ı ikna ettiğini öne sürerek, "Bu transfer her an sonuçlanabilir. Şu anda Brezilya kulübüne en iyi teklifi Fenerbahçe sundu. Inter ve Juventus bu işin peşini bırakmadı. Ancak onların teklif ettiği rakam F.Bahçe'nin çok altında" yorumunda bulundu.

BU TRANSFER EN KISA SÜREDE SONUÇLANIR
Diğer İtalyan gazeteleri Pato'nun Milano'yu bilmesi nedeniyle Inter'de uyum sorunu yaşamayacağını buna rağmen Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin reddedilemeyecek düzeyde olduğunu özellikle vurguladı. 24 yaşındaki futbolcunun öncelikle İtalya'da oynamak istediği ancak F.Bahçe'nin teklifini de değerlendireceği öne sürüldü. Gazeteler bu transferin en kısa sürede biteceğini iddia etti.

YANAL GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR
İtalyan basını Pato'nun Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu belirtirken Sarı-Lacivertli yöneticilerin büyük bir gizlilik içinde bu transferi sonuçlandırmaya yaklaştığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımda görmeyi çok istediği Pato için gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi. Bu transferin en geç bu ay içinde sonuçlanması için girişimlerin hızlandığı öğrenildi.