Emre Güral ölümden döndü

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Emre herkesi korkuttu. Bordo-Mavili oyuncunun futbol hayatına devam edip etmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2014 Güncelleme 07 Mart 2014, 01:14
Emre Güral ölümden döndü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Emre Güral depremi... Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili takımda dün şanssız bir gün yaşandı. İdman devam ederken Emre kalbinden rahatsızlandı. 24 yaşındaki oyuncu antrenmanın sonlarına doğru bir anda olduğu yere oturdu ve ardından "Yardım edin" diyerek yere düştü. Sağlık ekibi hemen Emre'nin yanına koşarken göğsünü işaret eden futbolcunun nabız değerleri yüksek olduğu anlaşılınca hemen Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

KALBİNDE RİTİM BOZUKLUĞU VAR
YOĞUN bakıma alınan alınan futbolcu için kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, "Emre'nin kalbinde ritim bozukluğu var. Bu nedenle gözetim altında tutuyoruz. Bu rahatsızlığın aşamaları var. Hayati bir riski bulunmuyor" ifadesini kullandı. Emre'nin gerekirse İstanbul'daki bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

TRABZONSPOR-F.BAHÇE MAÇINDA YOK
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney rahatsızlanan Emre Güral'la ilgili yaptığı açıklamada, "Emre Trabzon-Fenerbahçe maçında görev alamayacak. Futbol hayatına devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Ancak hayati tehlikeyi atlattığını
söyleyebilirim" dedi.