Ulusoy-Terim-Çulcu üçgeninde ne oldu?

Vural önceki gün katıldığı programda yaptığı açıklamalar damga vurdu. Vural, "Ulusoy-Terim-Çulcu üçgeni araştırılsın. G.Saray'ın üst üste 4. şampiyonluğu araştırılsın. Şikeyi bir tek F.Bahçe mi yaptı" derken Twitter'da Fenerliler Vural'ı destekledi, G.Saraylılar ise kızdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2013 Güncelleme 07 Eylül 2013, 01:59
Ulusoy-Terim-Çulcu üçgeninde ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Yılmaz Vural önceki gün TRTSpor'da katıldığı Birebir programına damgasını vurdu. 3 Temmuz'un bir kurgu olduğunu belirten Vural, G.Saray'ın 4 yıl üst üste yaşadığı şampiyonluğun incelenmesi gerektiğini de söyledi.

"VERİN BANA MİLLİ TAKIM'I!
Fatih Terim'e sallayan Vural, "Fatih hocam sen zaten sarayın sahibisin, bırak milli saray da başkasına kalsın. Terim, Şenol Güneş hangi antrönerleri yetiştirdi? Salak mıyım bana F.Bahçe'yi, Milli Takım'ı verin diyorum? Verin arkadaşım bakın neler olacak. Türkiye'nin en çok maç yöneten hocasıyım. Halkın sevgilisiyim" dedi.

BİR FENER Mİ SUÇLU
Şikeyle ilgili açıklamalarda bulunan Vural, "3 Temmuz'da sadece 1 takımımız mı suçlu? Tesadüfen Nisan'ın 14'ünden itibaren kural çıkıyor diye son 5 maça takıldı olay, ondan önce kimseye bir şey yok. Zaten isyan burada kopuyor. G.Saray hayatının en şanslı dönemini yaşadı ligi kötü bitirerek. Herkes bu işte müdahildi."

ŞAMPİYONLUKLAR ARAŞTIRILSIN
Vural, "Haluk Ulusoy-Mustafa Çulcu-Fatih Terim üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı. Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı. Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı" diyerek yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

22 TAKIM ÇALIŞTIRDIM
Yılmaz Vural, "22 takım çalıştırdım. 2 takım dışında diğer takımların hepsini ben bıraktım. Halk Milli Takımın başına beni istiyor. Milli Takımda yabancı hoca olamaz. Ben Türkçe zor anlaşıyorum oyuncularla" dedi.

FENERLiLER'DEN DESTEK G.SARAYLILAR'DAN TEPKi
Fenerliler teknik direktör Yılmaz Vural'ın açıklamalarına destek verirken Galatasaraylı taraftarlar ise tecrübeli hocanın açıklamalarına çok kızdı.

İşte o ilginç tweetler:
@FiratAgcaa Yılmaz Vural adamdır. Bu ülkede gerçekleri söyleyenler sevilmez.

@seabyric Yılmaz Vural iyisin seviliyorsun da bu zamana kadar neden konuşmadın diyede sorarlar adama.

@muendizsinan Spor Kamuoyu için tarihi fırsatı. Herkes bildiğini açıklasın.