Fener'in hedefi Ömer Toprak

Savunmaya Bruno Alves takviyesi yapan yönetim Ömer Toprak'ı da alarak Yobo ile yolları ayırmanın planını yapıyor... Kanarya Leverkusen'le çok büyük oranda anlaşırken, Ömer ile pazarlıklar sürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2013 Güncelleme 23 Haziran 2013, 12:44
Fener’in hedefi Ömer Toprak

İÇİNDEKİLER

Transferde fırtına gibi esen Fenerbahçe dur durak bilmiyor... Sarı- Lacivertliler'in hedefindeki son ismi TAKVİM açıklıyor... Kadrodaki yabancı sıkıntısına çözüm arayan yönetim, Leverkusen formasını giyen Ömer Toprak'ın peşine düştü. Fenerbahçe, milli futbolcu ve Alman kulübüyle pazarlıklara başladı.

LEVERKUSEN SICAK AMA...
Sarı-Lacivertliler'in Leverkusen'e 6 milyon Euro'luk teklif yaptığı öğrenildi. Alman kulübünün 2016'ya kadar sözleşmesi olan Ömer için önerilen bu rakama sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Fakat Fenerbahçe yönetimi, milli futbolcu cephesinde sıkıntı yaşıyor. Michal Kadlec'e Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili çok önemli referanslar vererek transferde önemli rol oynayan Ömer Toprak, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.

TEKLİF 2.5 MİLYON EURO
Fakat Fenerbahçe'nin yıllık 2.5 milyon Euro'luk teklifiyle tecrübeli yıldızın aklını çelmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında... Sarı- Lacivertli yönetim eğer Ömer Toprak'ı ikna ederse Nijeryalı Yoseph Yobo ile yollarını ayıracak. Yönetim böylece yabancı kontenjanında 1 boşluk açmış olacak.

ÖMER OLMAZSA SERDAR!
Ömer konusunda ısrarcı davranacak olan yönetim, istediği sonuca ulaşamazsa bir başka gurbetçi stoper Serdar Taşçı'ya yönelecek. Fenerbahçe geçtiğimiz hafta da tecrübeli yıldız ve Stuttgart'la görüşmeler yapmıştı. Fakat Serdar'ın fiyatı yönetime fazla gelmişti.

SÜPER LiG'E SOĞUK!
Tüm futbol kariyerini Almanya'da geçiren Ömer Toprak, Türkiye'de oynamaya sıcak bakmıyor. Fakat Fenerbahçe yönetimi, milli futbolcuyu ikna etmek için tüm şartları zorluyor.