Aslan bu kez Nani'ye gidiyor

Elmander, Drogba ve Sneijder transferlerinde çok etkin olan, son olarak da Chedjou'ya imza attıran Bülent Tulun'un İngiliz kulübüyle görüşmesi bekleniyor. Galatasaray, transfere çok sıcak bakan Nani için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 01:13
Aslan bu kez Nani’ye gidiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da gündemin ilk maddesi seçim... Fakat buna rağmen transfer çalışmaları da aksatılmadan sürdürülüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in listesindeki en önemli isimlerden biri olan Aurelien Chedjou'yu bitiren Sarı-Kırmızılılar'da sol bek ve Felipe Melo için de çalışmalar sürüyor. Fakat alınan bilgilere göre Galatasaray'da şu an gündemin ilk maddesi Manchester United'lı Nani... Yaklaşık 1 aydır Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde olan Portekizli kanat oyuncusu için bu hafta en ciddi adımın atılması bekleniyor. Elmander, Drogba ve Sneijder transferlerinde çok etkin bir rol oynayan, son olarak da Chedjou'ya imza attıran Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un birkaç gün içinde İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Tulun, Manchester United'la masaya oturarak Nani pazarlığı yapacak.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILMIŞTI

İngiliz basınında Nani'nin bonservis bedelinin 14 milyon Euro olduğunun iddia edilmesine karşın Galatasaray'ın Portekizli yıldız için 8 milyon Euro'luk teklif yapacağı belirlendi. Sarı- Kırmızılı yönetim daha önce de Nani'nin menajeriyle temasa geçmiş ve olumlu yanıt almıştı.

YILDA EN FAZLA 3.5 MİLYON EURO!
Manchester United'dan kesin olarak ayrılacağı belirtilen Nani'nin Galatasaray'a transferine çok sıcak baktığı belirtiliyor. Fakat Sarı-Kırmızılılar'ın İngiliz kulübünden 6 milyon Euro alan Nani'ye takım içi dengeleri düşünerek en fazla 3.5 milyon Euro teklif edeceği de gelen bilgiler arasında.

TEK TEKLİF TOTTENHAM'DAN
İngiliz basını Manchester United yönetimi tarafından satış listesine konulan Nani'ye şu ana kada tek resmi teklifin Tottenham Hotspur'dan geldiğini yazdı. Fakat bazı Rus kulüplerinin de Portekizli yıldızla yakından ilgilendiği belirtildi.