Emenike için Rusya harekatı

Spartak Moskova 15 milyon'dan 13 milyon Euro'ya kadar indi. Fenerbahçe 11 milyon Euro'yu taksitlere bölmek istiyor. Emenike de Sarı-Lacivertli formayı giymek için Rus yöneticileri iknaya çalışıyor. Fener yönetimi, bu kez Ruslarla yüz yüze görüşecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2013 Güncelleme 25 Mayıs 2013, 10:08
Emenike için Rusya harekatı

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonuna Alper Potuk transferiyle başlayan, sonrasında iç transferde Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, transfer taarruzunu tüm hızıyla sürdürüyor. Fenerbahçe'nin transferinde önemli mesafe katettiği Emenike'nin transferinin tamamlamak için Sarı-Lacivertli yöneticilerin Rusya'ya giderek Spartak Moskovalı yöneticilerle yüz yüze görüşeceği bildirildi. Spartak Moskova'nın daha önce istediği 15 milyon Euro'luk bonservis bedelini 13 milyona çektiği fakat Fenerbahçe'nin 11 milyon Euro'yu taksitlere bölmek için bastırdığı belirtildi. Emenike'nin de Fenerbahçe'ye geri dönmek istemesi Spartak Moskova yönetiminin bu konuda yumaşamasına neden oluyor. Emenike'nin transferini Sportif Direktör ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın çok istediği, hücum hattında fizik gücü ve süratiyle adam eksiltmeyi başaran bir futbolcuyla bu eksikliği gidermeyi hedeflediği ifade ediliyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Emenike'nin menajeri Erdem Konyar, Nijeryalı futolcunun Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ancak Spartak Moskova yönetimi ile kesin bir anlaymanın olmadığını söylemişti.

MENAJER HASAN ÇETİNKAYA DA RUSYA YOLCUSU
Spartak Moskova yönetimi ile görüşmek için Fenerbahçeli yöneticiler dışında menajer Hasan Çetinkaya'nın da Rusya'ya gideceği belirtiliyor. Fenerbahçe, bu transferi gerçekleştirirse, büyük bir ihtimalle bir stoper daha alıp yabancı transferini noktalayacak. Sağ bek ve sol bek mevkilerine ise yerli oyuncu bakılıyor.

F.BAHÇE'DE BİLETİ KESİLEN OYUNCULAR


SAKATLIĞI VAR AMA AÇILIŞA YETİŞİR!
Emenike'nin şu anda oynamasını engelleyen bir sakatlığının bulunduğu ancak hazırlık kampının başlangıcına kadar Nijeryalı forvetin sakatlığının izlerinden tamamen kurtulacağı ifade edildi.