Cimbom'dan ikiz bomba

Lille formasını giyen Kamerunlu stoper Chedjou ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Lille'i de çok büyük oranda ikna etti... Fluminense'nin sol beki Carlinhos da 1 hafta içinde Aslan olabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2013 Güncelleme 20 Mayıs 2013, 02:04
Cimbom’dan ikiz bomba

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 19. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da bombalar bu kez çok erken patlıyor... Yeni sezon kampına transferleri yetiştirmek için çalışmalara hız veren Sarı-Kırmızılılar, Aurelien Chedjou ve Carlinhos'u imza noktasına getirdi. Uzun süredir Lille formasını giyen Chedjou ile ilgilenen ve Kamerunlu stoper ile anlaşan yönetim, Fransız kulübünü de büyük oranda ikna etti. Gelen bilgilere göre Galatasaray 7.5 milyon Euro'luk son teklifiyle işi bitirdi. Fransız basını, Chedjou'nun da Türkiye'ye gitmek istediğini ve transferin an meselesi olduğunu yazdı. Sarı-Kırmızılılar 2 yıldır adeta kanayan yarası haline gelen sol bek sorununu da çözüyor. Cimbom, Fatih Terim'in en büyük gözdelerinden biri olan Car-linhos'un transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Daha önce yapılan tüm teklifleri reddeden Fluminense'nin son yapılan görüşmede Brezilyalı sol bekin transferine büyük oranda onay verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın Carlinhos'un bonservisi için 6 milyon Euro ödeyeceği de ifade ediliyor.

CARLINHOS'UN ALTERNATİFİ BELLİ: ADRIANO
İki transferde de imza noktasına gelen Galatasaray'ın ay sonuna kadar taraftarlarlarını mutlu edecek açıklamayı yapması bekleniyor... İspanya'dan gelen iddialara göre ise Barcelona formasını giyen Adriano'nun menajeri, Galatasaray'la masaya oturdu. Fakat Sarı-Kırmızılılar'ın Adriano'yu Carlinhos'un alternatifi olarak düşündüğü ve bu transfer gerçekleşmezse gündeme alınacağı öğrenildi. Brezilyalı Adriano'nun Barcelona tarafından satış listesine konduğu açıklanmıştı.

ALPER POTUK BU HAFTA BİTİYOR
Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın gündemine gelen Ricardo Quaresma'nın ise Fatih Terim engeline takıldığı belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın takım içinde sorun çıkaracağını düşünerek Portekizli yıldızı veto ettiği belirtiliyor. Öte yandan Alper Potuk transferinin bu hafta içinde bitmesi bekleniyor. Ünal Aysal, Eskişehir Başkanı Halil Ünal'la görüşerek işi resmiyete dökeceği belirtildi.

TWENTE'Lİ CHADLİ YİNE GÜNDEMDE
Fatih Terim'in verdiği rapor sonrasında ofansif bir kanat oyuncusu arayışlarına başlayan Galatasaray'da yeniden Nacer Chadli sesleri yükseliyor... Twente'nin Faslı yıldızı sezon başında da gündeme gelmiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Terim'in çok beğendiği 24 yaşındaki futbolcu bu sezon Hollanda Ligi'nde 22 maçta forma giyerken 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Chadli'nin bonservisi 8.5 milyon Euro.