Cimbom'dan savaş ilanı

GSTV'ye konuşan Doğan, "G.Saray daha fazla güçlenince bazı kesimler rahatsız oldu. Eğer Kocaman sahaya girdiğinde onu atamıyorsan Terim'i de atamazsın... Mete Kalkavan, F.Bahçe'nin golünü vermedi, 1 hafta sonra amatöre gönderildi. Bu hakemlere mesajdır" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2013 Güncelleme 16 Nisan 2013, 02:58
Cimbom’dan savaş ilanı

İÇİNDEKİLER

1- Üzerimize oynanan stratejik oyunları biliyoruz
2- Büyüdük rahatsız oldular
3- TFF eşit mesafede değil
4- Hakemlere baskı yapılıyor
5- Terim'le hiçbir sorun yok
6- Şampiyonluk bizim

Galatasaray'da Futbol Federasyonu'na öfke giderek büyüyor... GSTV'ye çıkan yönetici Sedat Doğan zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte olay yaratacak o sözler: "Galatasaray'ın daha fazla güçlenmesi bazı kesimleri rahatsız etti. Olay Orduspor maçında başladı. Galatasaray üzerinde stratejik bir oyun oynanıyor. Ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Tüm kararlarda çifte standart var. Fatih hocanın hareketi, başkasının sahaya girmesinden daha ağır bir hareket miydi? Eğer Aykut Kocaman sahaya girdiğinde onu atamıyorsan, Fatih Terim'i de atamazsın!.. Mete Kalkavan, Beşiktaş maçında Fenerbahçe'nin golünü geçersiz saydı. 1 hafta sonra amatöre gönderildi. Yine Bursa maçında Fenerbahçe'nin ofsayt olan golünü vermeyen yardımcı hakem o günden beri dinlendiriliyor. Yatağa düşmüş evde! Psikolojik bir baskı söz konusu."

'G.SARAY'I SEVMİYORUZ, NE YAPARSANIZ YAP' DİYORLAR
"Yapılan her hareketten TFF sorumludur. Galatasaray Sportif AŞ. bir şirket değil midir? Biz zarara uğrasak bunun bedelini kim ödeyecek? TFF herkese eşin mesafede olmalıdır. Yemen Ekşioğlu çıkıp, 'G.Saray'ı sevmiyorum' diyor. Bunun hukuk dilindeki adı suça teşviktir. Hakemlere, 'Biz G.Saray'ı sevmiyoruz, ne yaparsanız yapın' diyorlar! Ayrıca Fenerbahçe'nin TFF'ye 'Galatasaray'a kötü şeyler yapılsın' dediğine de inanmıyoruz. Biz kulüp olarak sarece sadece adalet istiyoruz."

HAKSIZ KUPALAR MİLLİ TAKIM'I DA ETKİLİYOR!
"Fatih Terim, Türk futboluna malolmuş bir kişidir. Bu insanları korumanız gerekirken, gerekli saygı gösterilmiyor. Bugün, milli takımın hali bu sistemden kaynaklanıyor. Haksız bir şekilde kupa ve maç kazanılıyorsa milli takımın halini bundan kaynaklanıyor. TFF eğer bazı şeylerder korkuyorsa bu işi bırakacak. Yerlerine de korkmayan kişiler gelecek. Onlar Türk futbolunu yönetir."

G.SARAY'I GERİ ÇEKMEYE ÇALIŞMASINLAR
"Başkanımız ile Fatih hoca arasında kesinikle bir sorun yok. Karabük maçına da başkanımız Fatih Terim'e destek vermek için gitti. Hocamızın ceza almasının ardından başkanımızın Joachim Löw ile yemek yediği iddia ediliyor. Bunlar tamamen asılsız haberler. Bizi geri çekmeye çalışmasınlar başaramazlar. Onlar bizi yakalamaya çalışsınlar."