Çilek getiremez diyenler nerede

Galatasaray'ın dışında hiçbir gücün kendilerine zarar veremeyeceğini belirten Başkan Ünal Aysal "Çilek getiremez, başaramaz diyenler nerede... Sanırım hepsi sustular" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2013 Güncelleme 31 Mart 2013, 01:12
Çilek getiremez diyenler nerede

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'a Başkan Ünal Aysal'ın açıklamaları damga vurdu. İşte Başkan Aysal'ın yaptığı açıklamalar:

TEK GRUP GALATASARAY'DIR!
"Bizlerin görevi geçmişi yargılamak değil, Galatasaray'ı daha da ileri götürmek ve zarar verecek her türlü girişime karşı durmaktır. Bizi bekleyen en büyük tehlike, kulüpte yaratılmaya çalışılan cephelerdir. Hepimizin ait olduğu tek grup vardır ve adı Galatasaray'dır. En konservatif hesapla bile takımımızın değeri artmıştır. Lig şampiyonluğu sadece bir heyecan yaratmakla kalmadı, aynı zamanda önemli bir gelir artışı yarattı. Maçlarımıza olan ilgi yükseldi ve ortalama izleyici sayımız 47 binlere çıktı. 90 milyon liranın üzerinde bilet geliri elde ettik ve Avrupa'da bu sıralamada 8. duruma geldik."

MİSYOMUNUZ NE EMREDİYORSA...
"Yayın gelirlerimiz 44 milyon 880 bin liradan, 81 milyon 600 bin lira seviyesine çıktı. Şampiyonlar Ligi performans gelirimiz de şu anda 45 milyon liranın üzerindedir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek final başarısı, Galatasaray'ın marka değerine de büyük katkı sağlamıştır. Uzun yıllar sonrası üst üste 2 yıl toplam borçlarımız azaldı. Galatasaray dışındaki hiçbir güç Galatasaray'a zarar veremez. Kıskananlar kıskansın. Saldıranlan saldırsın. Bunlar bizi yolumuzdan geri döndüremez... Misyonumuz neyi emrediyorsa oraya kadar gideceğiz."

2. RAUNDU ALACAĞIZ
Başkan Ünal Aysal, sermaye artırımı konusunda da açıklamalar yaptı. Aysal, "Küçücük bir azınlığın G.Saray'ın güçlenmesini önleme gayretleri dışında hiçbir mantığa dayanmayan ve yasal olmayan engelleme çabaları oldu. Evet bu rauntta biraz muvaffak oldular ama gayretleri sadece ve sadece süreci 6 ay geciktirdi. Zira bu haklı, yasal ve etik olduğu kadar gerekli uygulama en kısa sürede gerçekleştirilecektir" dedi.

iŞTE GALATASARAY'IN MÜTHiŞ GELiRLERi
47 bin seyirci ortalaması.
90 milyon TL bilet geliri. (Galatasaray bu alanda Avrupa'da 8. durumda)
Biletix'le yolların ayrılmasının ardından 8.5 milyon TL gelir elde edildi. n 81 milyon TL GSTV geliri. (Geçtiğimiz yıl bu rakam 44 milyon TL'ydi)
45 milyon TL Şampiyonlar Ligi geliri.
38 milyon TL sponsor geliri. (Geçen sezon bu rakam 24 milyon TL'ydi)
57 milyon TL GSStore geliri.

ASLANLI YOL PARA BASACAK!
Yönetimin son projesine göre TT Arena'nın dışındaki Aslanlı Yol'a granit taşlar döşenecek. Bu taşları, bağış yapan taraftarların ismi kazınacak. Taşların fiyatları 1200 ile 4000 TL arasında değişecek.