Keşke finalde eşleşseydik

Mourinho'nun "Keşke finalde karşı karşıya gelseydik" dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2013 Güncelleme 18 Mart 2013, 03:03
Keşke finalde eşleşseydik

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in Portekizli dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı-Kırmızılılar'ın Kayserispor ile deplasmanda yaptığı maçı Kadir Has Stadı'nda izleyerek Galatasaray'ı mercek altına aldı. Karşılaşma öncesi ve sonrası Fatih Terim'le biraraya gelen Mourinho'nun "Keşke finalde karşı karşıya gelseydik" dediği öğrenildi.

ÖZEL UÇAKLA GELDİ... ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI!
Portekizli teknik adam, dün öğle saatlerinde özel bir uçakla Kayseri'ye geldi. Kayserisporlu yetkililer dünyaca ünlü teknik adamı Kayseri Erkilet Havaalanı'nda çiçeklerle karşılarken özel bir araçla Kayseri Kadir Has Stadı'na götürdü. 13 yaşındaki oğlu Jose Mario Jr. ile gelen deneyimli teknik adamın aracına 4 polis otosu eskortluk etti.

FATİH TERİM'LE SARMAŞ DOLAŞ OLDULAR
Karşılaşmayı kendisine tahsis edilen locadan izleyen deneyimli teknik adam, maç öncesi ise Galatasaray soyunma odasına inerek Sarı-Kırmızılı oyuncuları ziyaret edip maç öncesi başarılar diledi. Fatih Terim'le samimi görüntüler veren deneyimli teknik adamın, karşılaşma boyunca ise tuttuğu notlarla not defteri doldu taştı.

JOSE MOURINHO, DOPİNG ETKİSİNDE BULUNDU
Deneyimli hocanın G.Saray ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmayı izlemeye gelmesi Sarı-Kırmızılı oyuncular arasında adeta doping etkisi yarattı. G.Saraylı oyuncular özellikle maçın ilk yarısında belki de sezonun en iyi futbolunu sahaya koyarlarken karşılaşmayı izleyen taraftarlarından da alkış aldılar. Sarı-Kırmızılılar, son derece önemli bir 3 puanı kaptı.