Her şey çok güzel olacak

Avusturya'daki hazırlık kampını sürdüren A Milli Futbol Takımımız'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, "Herkes biraz sabırlı olmalı" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 00:00
Her şey çok güzel olacak

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı, Avusturya kampında önemli ve samimi açıklamalarda bulundu. Amacının, Ay-Yıldızlı formayı hak ettiği yerlere taşımak olduğunu belirten Avcı, "Tabii ki bu belli bir süreci gerektirecek. Hayatta kimsenin elinde sihirli bir değnek yok. Hiç bir değişim 1 günde olmaz. Herkesin, biraz daha sabırlı ve destekçi olması lazım" dedi. Avusturya kampındaki hazırlık maçlarında alınan kimi sonuçların kendisini de mutlu etmediğini belirten deneyimli teknik adam, "Ancak, skor odaklı olmaktan kurtulmalıyız. Önemli olan kafamdaki sistemi oyuncularıma sahada uygulatabilmem. Bu hedef doğrultusunda yol alıyoruz. Kafamdakiler sahada olduğu zaman sonuçlar zaten kendiliğinden gelecek" diye konuştu.

ARDA: FARKINDAYIZ...
Ay-Yıldızlılar'ın önemli isimlerinden olan Arda Turan ise, "Zaman zaman futbol olarak keyif vermediğimizin ve beklenilen performansı sahaya koyamadığımızın takım olarak farkındayız. Ancak, yeni bir oluşum içindeyiz. Taşlar yerine oturunca, herkesin özlediği bir milli takımı izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

BURAK: GOL ÖNEMLİ DEĞİL
Milli takımın golcülerinden Burak Yılmaz da, "Önemli olan takım oyununu sahaya yansıtmamız. Kimin gol attığının hiç önemi yok. Bugün ben atarım yarın bir başkası. Önemli olan golü bizim atmamız" dedi.