Karar ay sonunda

G.Saray yöneticisi Emir Sarıgül, Platini'nin Bükreş'te kendisine, "Etik Kurulu raporları ve TFF'nin tavsiye mektubunu inceleyip ay sonunda karar vereceğiz" dediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2012 Güncelleme 15 Mayıs 2012, 00:36
Karar ay sonunda

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanan Avrupa Ligi final maçını izlemeye giden ve UEFA Başkanı Michael Platini ile bir araya gelen Galatasaray yönetici Emir Sarıgül görüşmenin detaylarını anlattı.

TFF'NİN KARARI BİZİ BAĞLAMAZ
Platini ile Coşkun Özarı Futbolcu Fabrikası'nın açılışına davetiye vermek için görüştüğünü söyleyen Sarıgül, "Davetiyeyi verirken konu Türkiye'nin durumuna geldi. Federasyon'un vereceği kararın kendilerini bağlamadığını söyledi. İki Etik Kurulu raporu ve TFF'nin göndereceği tavsiye mektubuna karar vereceklerini belirtti. 'Ceza verilecek ya da verilmeyecek diye benim ağzımdan yazılan haberlere itibar etmeyin. Bunların gerçekle alakası yok' dedi" ifadesini kullandı.

TAKVİM DE YAZMIŞTI
UEFA'nın karar vereceği zaman hakkında da bilgi veren Emir Sarıgül, "Platini bana bu ayın sonuna doğru bir karar alacaklarını söyledi" diye konuştu. TAKVİM de UEFA'nın Avrupa Kupaları'na katılacak takımların bildirileceği 1 Haziran tarihine kadar Türkiye hakkında kararın verileceğini yazmıştı.

TÜM GÖZLER UEFA'DA!..
TFF'nin açıkladığı şike kararından sonra UEFA'nın bu konuda nasıl bir tavır takınacağı büyük bir merak içinde bekleniyor.