İşte Daum'un kare ası

Güiza ve Semih'ten beklenen randımanı alamayan Daum, Aziz Yıldırım'la yaptığı transfer zirvesinde Toni, Fabiano, Pavlyuchenko ve Zigic'in ismini verdi. Yönetim dört yıldızdan birisini Ocak'ta bitirmeye çalışacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2009 Güncelleme 07 Kasım 2009, 11:51
İşte Daum’un kare ası

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde zirvede olan Fenerbahçe'de gündem forvet transferi... Güiza ve Semih'ten beklenen randımanı alamadığı için Kazım'ı ileri uçta oynatmak zorunda kalan teknik direktör Daum, Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya gelerek durum değerendirmesi yaptı. Ocak ayında takıma forvet takviyesi yapılmasını isteyen Alman hocanın, Yıldırım'a 4 forvet ismi verdiği öğrenildi. Bu forvetlerin, Sevilla'lı Luis Fabiano, Bayern Münih'li Luca Toni, Tottenham'lı Pavlyuchenko ve Valencia'lı Zigic olduğu öğrenildi.

LUCA TONİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİGİÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İlk hedef Luca Toni
Daum'la yapılan görüşmenin ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe yönetiminde ilk hedefin Luca Toni olduğu belirtiliyor. Alman golcü ve Bayern Münih'le temasa geçen Sarı-Lacivertliler, daha önce temaslara başlanan Pavlyuchenko ile de görüşmelerini sürdürüyor. Daum'un ilk planda düşündüğü Fabiano'nun yüksek maliyeti ise yönetimi düşündürüyor. Valencia'nın Güiza'yla takas etmek istediği Zigic'in ise eski günlerinden uzak olması nedeniyle Daum tarafından listenin sonuna alındığı ifade ediliyor.

Deivid de devre arası yolcu!
Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Deivid'in yönetim tarafından gözden çıkarıldığı öğrenildi. Daum, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede Brezilyalı yıldızın devre arası gönderilmesine onay verdi.