Adayımız Erdoğan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 11 partilerinin Cumhurbaşkanı adayının büyük ihtimalle Başbakan Tayyip Erdoğan olacağını söyledi... Resmi açıklamanın 1 Temmuz'da yapılacağına dikkat çekildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2014 Güncelleme 25 Haziran 2014, 02:10
Adayımız Erdoğan

İÇİNDEKİLER

A Haber'de Murat Yetkin'in canlı yayın konuğu olan Numan Kurtulmuş, gündeme dair açıklamalar yaptı. AK Parti'de kamplaşma iddialarına ilişkin soruya, "Herhangi bir kamplaşma yok" karşılığını verdi. Kurtulmuş, "Hepimizin amacı ekonomiyi ileri götürecek adımlar atmak. Üretmek, ihracat yapmak zorundayız. Türkiye, önümüzdeki 10 yılda faz değiştiriyor. Daha çok üreten, yüksek teknoloji üreten, gelir dağılımında bölüşümü sağlayan bir Türkiye hepimizin ortak hedefidir. Farklı görüşümüz de varsa kendi aramızda konuşur hallederiz" dedi.

SEÇMENE SAYGISIZLIK OLUR
AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının çok büyük ihtimalle Başbakan Erdoğan olacağını kaydeden Kurtulmuş, "Başbakan, bütün istişareleri yaptı. 1 Temmuz'da AK Parti'nin adayı olarak ilan edilecektir" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, ayrıca, AK Parti'nin geleceğiyle ilgili net konuştu: Kimin Başbakan olacağını konuşmak seçmenin iradesine saygısızlıktır. Onun da zamanı gelir. Önce Cumhurbaşkanlığı sürecini aşalım. Benzer istişare süreçleri içinde Başbakan'ın kim olacağını da belirleyeceğiz. Sayın Başbakan'ın konumu ne olursa olsun, AK Parti siyasi hareket olmuştur. Ayrıca, milletin AK Parti'ye yüklediği sorumluluk var. Büyük medeniyetimizi yeniden inşa için sorumlulukla yoluna devam etmektir" ifadelerini kullandı.