Milleti küstürdüler

Başbakan Erdoğan, muhalefete sert çıktı: Ayrımcılık yaparak milleti küstürdüler. Devletten soğuttular

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 01:58
Milleti küstürdüler

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün İstanbul'da Ümraniye Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Terör konusunda önemli mesajlar veren Erdoğan, muhalefete ise yüklendi:
ÇÖZÜM ÜRETEMEDİLER: Bu muhalefet, tüm 30 yıl teröre çözüm üretmedi, çözüm üretenleri de engelledi. Biz, milletimizle terörü Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.
OLUR'U KONUŞACAĞIZ: Onlar, 'Nasıl olmaz'ı konuşurken, biz 'Nasıl olur'u konuşup, kardeşliği yücelteceğiz. Ne olur birliğimizi bozmak isteyenlere prim vermeyin. Ben Kürt kardeşimi seviyorum. Ben Arap'ı da, Laz'ı da, Roman'ı da seviyorum. Vatandaşlarımın hizmetkarıyım.
DEVLETTEN SOĞUTTULAR: 81 vilayetin 81'inde hizmetlerimizle varız. Seçim sonuçlarını önlerine koydular. Oy alamadıkları yerleri cezalandırdılar. İnsanımızı, Türk, Kürt, Laz, Gürcü diye birbirinden ayırdılar. İşte bu ayrımcılıkla milleti küstürdüler. Bu milletin evlatlarını horlamak suretiyle devletten soğuttular.
IRKÇILIK ŞEYTANİDİR: Irkçılık şeytanidir. Şeytanın izinde yürümektir. Varsın onlar şeytanın izinde yürüsünler. Biz Rabbimizin çizdiği yolda yürüyeceğiz.
KARDEŞLİK ÖRNEĞİ: Siirt'te, Kırşehir'li bir amca, Siirt'te bir öğrenci yurdu yapmış. İşte kardeşlik bu. Batı'daki her kardeşim Doğu'nun, Doğu'daki kardeşim de Batı'nın elinden tutup kaldırmalıdır.