Rachel Araz'ın giyinme odasını görenler şoka uğradı: Biz burada sülalece yaşarız

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a hediye yağdı. Kargo paketleri kapısına yığıldı. Devasa villasına sığamadı. Yeni bir eve taşındı. Giyinme odasını görenler şoka uğradı: Biz burada sülalece yaşarız!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2021 Güncelleme 19 Haziran 2021, 07:08
Rachel Araz’ın giyinme odasını görenler şoka uğradı: Biz burada sülalece yaşarız

İÇİNDEKİLER

İşadamı Sami Kiresepi'nin eşi Rachel Araz, sosyal medyayı salladı. Instagram'da yaklaşık 800 bin takipçiye ulaştı. Tanıtımlar yapıp dünyanın parasını kazandı. Onlarca firmadan her gün hediye paketleri yağdı. Kargolar sosyetik kadının evini adeta adres yaptı.

GİYİNME ODASI!

Chanel'den Prada'ya kadar ünlü firmalar Araz'a paketler yolladı. Evi dolup taşan sosyetik güzel ise İstanbul'daki lüks villasına sığamadı. Başka bir eve taşındı. Evinden video paylaşan Araz'ın sırf giyinme odasının bile 4 kişilik aileye yetecek kadar büyük olması görenleri şoka uğrattı. Araz'ın salonunun ise koca bir restoran büyüklüğünde olması gözden kaçmadı.

ARAZ'IN KÜÇÜK DEDİĞİ SALON

Sosyetik güzelin paylaşımlarını gören takipçileri ise "Biz burada sülalece yaşardık" esprileri yaparak Araz'ın paylaşımlarına tepki gösterdi.


EVİNDE PARTİ VERİYORDU
Araz ile eşinin Mikonos'taki 3 milyon Euro'luk lüks villası bulunuyor. Ayrıca Bodrum'da da 50 milyon TL'lik devasa bir malikanesi var.