Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’ın evi ayakkabı mağazası gibi!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’ın evi, Chanel ve Prada gibi dünyaca ünlü markaların reklam için gönderdiği paketlerle dolup taştı. Beleş ürünlerle hava basan sosyetik güzele tepki yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2020 Güncelleme 02 Eylül 2020, 07:02
Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’ın evi ayakkabı mağazası gibi!

İÇİNDEKİLER

SANTA Farma İlaç Fabrikaları'nın veliahtı olan Sami Kiresepi ile evli olan Rachel Araz, sosyal medyada hava bastı! Bodrum tatilini noktalayıp İstanbul'a dönen sosyetik güzel, dünyaca ünlü markaların tanıtım için evine yolladığı paketleri tek tek fotoğrafladı. Araz, daha sonra ayakkabıdan elbiseye, terlikten çantaya kadar kendisine gelen beleş ürünleri, "Kargoların hepsi Bodrum'a geliyor sanıyordum, gelmiyormuş" notuyla Instagram'da paylaştı. Araz'ın metrelerce uzayan ayakkabıları da takipçilerini şaşırttı. Birçok kişi bu paylaşımları "Görgüsüzlük" olarak yorumladı.

AYAKKABI MAĞAZASI GİBİ EV!
Bodrum'daki 40 milyon TL'lik evinden İstanbul'daki villasına dönen Araz, "Bu ev nasıl toparlanacak?" diyerek devasa giyim odasından onlarca ayakkabısını paylaştı.

Rachel Araz, kendisine hediye gelen 42 bin 250 TL'lik Bottega Veneta marka tüylü çantasını da anında takıp pozunu verdi.


Fenomene gelen hediyelerin toplam değeri, on binlerce TL'yi buluyor...


Fenomene gelen hediyelerin toplam değeri, on binlerce TL'yi buluyor...


Araz'a gelen hediyelerin hepsi, dünyaca ünlü markalardan.