Bodrum'daki işletmelerin açılmasıyla ünlüler harekete geçti! Pınar Altuğ, Pelin Karahan ve Hande Ataizi...

Ege’deki işletmelerin sıkı önlemlerle yavaş yavaş açılmaya başlaması, ünlüleri harekete geçirdi. Pınar Altuğ gibi isimler Bodrum’a gitti. Türkbükü’ndeki Maça Kızı da bir dizi tedbirle hizmete başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2020 Güncelleme 07 Haziran 2020, 07:04
Bodrum’daki işletmelerin açılmasıyla ünlüler harekete geçti! Pınar Altuğ, Pelin Karahan ve Hande Ataizi...

İÇİNDEKİLER

Bir dizi önlemlerle birlikte başlayan normalleşme sürecinin ardından Bodrum'da hareketlilik başladı. Birçok ünlü ismin tercihi olan Bodrum'da ünlü beach'ler de bir bir açılmaya başladı.

Türkbükü'nde sosyetenin adresi olan Maça Kızı, 5 Haziran'da kapılarını açtı. Girişte herkesin ismini alan görevliler, tek tek müşterilerin ateşini ölçüyor.


Bodrum'daki evine gidip gitmemekte kararsız olan Hande Ataizi de oğlu Leon ve aşkı Dinç Aydoğdu ile önümüzdeki günlerde Türkbükü'ndeki villasına gitmeye karar verdi.

Maskesi yanında olmayan müşterilere maske temin ediliyor. Şezlonglar ve localar arasına çiçeklerle sosyal mesafeli önlem alınırken; her müşterinin ardından oturduğu alanlar dezenfekte ediliyor. Bu arada normalleşme süreciyle yüzleri gülen Bodrum'daki işletmecinin tek sıkıntısı, restoranların saat 22.00'de kapanacak olması…


Günlük plaj giriş ücretini bu sene 350 TL olarak belirleyen Maça Kızı'nda her bir müşterinin ardından şezlonglar dezenfekte ediliyor.


Pınar Altuğ, ailesiyle Bodrum'da tekne tatiline start verdi.


Pelin Karahan, ailesiyle yazı Bodrum'daki evinde geçirecek.