Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin arasında vekalet savaşı başladı!

Efe Önbilgin, kızının annesi olan eski sevgilisi Deniz Akkaya’ya yine dava açtı. Akkaya’nın Ayşe’yle paylaştığı bikinili pozları gerekçe gösteren işadamına ünlü model, sert çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2019 Güncelleme 28 Temmuz 2019, 08:00
Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin arasında vekalet savaşı başladı!

İÇİNDEKİLER

KIZI Ayşe ile paylaştığı bikinili pozlarıyla eleştirilen Deniz Akkaya'ya bu kez eski sevgilisi Efe Önbilgin'den bir darbe geldi... Akkaya'nın iddiasıyla yıllardır kızıyla ilgilenmeyen Önbilgin, bu paylaşımları gerekçe gösterip Ayşe'nin velayetini almak için dava açtı.


Akkaya, marka yüzü olduğu bikini firmasının reklamını yapmak için kızıyla sık sık bu tarz fotoğraflarını paylaşıyor.

'INSTAGRAM BABASI'
Deniz Akkaya ise eski sevgilisine şöyle ateş püskürdü: "Bu Instagram babası senelerdir her okul gösterisinde boş kalan sandalyeleri, her doğum gününde yerine getirilmeyen kutlamaları es geçip kendine yıllar sonra bu bahaneyi mi buluyor? Biz bu süreci zamanında yaşadık ve tüm davaları kazandık. Bu süreçlere maruz kalan çok anne var. Size destek olması adına bu paylaşımı yapıyorum! Lütfen bu tip duygusal şiddet uygulamaya çalışan kişileri ciddiye almayın."


Efe Önbilgin, uzun süredir yurt dışında yaşıyor.

Deniz Akkaya, eski eşiyle kısa bir süre önce barışmıştı. Ancak eski manken, kızı ve kendisinin bu barışmadan rahatsız olduğunu da açıkladı.