Özcan Deniz'e boşanmak yaramış (Kuytu Köşe)

Evlilikleri üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Özcan Deniz ile Feyza Aktan, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşandı. Kuzey adında bir erkek çocukları olan ve oğulları için ortak velayet kararı alan ikiliden Deniz, boşanma sonrası geçtiğimiz Cumartesi günü Kıbrıs Elexus Otel'de sahne aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2019 Güncelleme 01 Temmuz 2019, 08:02
Özcan Deniz’e boşanmak yaramış Kuytu Köşe

İÇİNDEKİLER




Evlilikleri
üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Özcan Deniz ile Feyza Aktan, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşandı. Kuzey adında bir erkek çocukları olan ve oğulları için ortak velayet kararı alan ikiliden Deniz, boşanma sonrası geçtiğimiz Cumartesi günü Kıbrıs Elexus Otel'de sahne aldı. Tesadüfen ben de Kıbrıs'ta olunca Deniz'in sahnesine gitmeden duramadım. Otelin konser salonunda öyle bir kalabalık vardı ki oturacak yer zor bulduk. Özcan'ı konser boyunca hayranları sevgi yağmuruna tuttu. Deniz de hem mutlu hem de çok neşeliydi. "Boşanmak yaramış" derler ya Özcan Deniz tam da o durumdaydı. Bu arada ünlü sanatçıyı dinleyenlerin yarısından fazlasını İsrailli hayranları oluşturuyordu. Özcan'a, öyle bir sevgi seli vardı ki ünlü sanatçı kadın hayranlarının yoğun ilgisi yüzünden şarkılarını güçlükle söyledi.


3 BİN DOLAR'LA KAPIDA KALDILAR
Bir eğlence mekanına damsız girilir mi? Bence girilmez. Dünyanın neresinde olursanız olun, bu kural değişmez. Geçtiğimiz hafta Bodrum Türkbükü Sess'te bir olay gerçekleşmiş. İki erkek, Türkbükü Sess'e girmek istemiş. Tabii damsız olunca içeri girememişler. Bu iki bey öyle bir hırs yapmış ki çıkardıkları dolarları tek tek sayıp "Bizi içeri alın" diye güvenliklere 3 bin dolar vermeye çalışmış. Kalitesinden ve duruşundan hiçbir zaman ödün vermeyen Türkbükü Sess'in işletme ekibi bu durumu görünce "Milyon dolar da verseniz artık bu kapıdan giremezsiniz" diye cevap vermiş. Paralarıyla her kapıyı açacaklarını zanneden bu iki genç, tıpış tıpış arkalarını dönüp gitmek zorunda kalmışlar.



PROFESYONEL TATİL
Üç yıldır birlikte olduğu nişanlısı Ümit Cem Şenol'dan ayrılan Hande Yener, geçtiğimiz günlerde tatile çıkmıştı. Sosyal medyadaki seksi pozları ve fit vücuduyla dikkat çeken Yener, meğer tatile profesyonel sosyal medya danışmanını da götürmüş. Hani ayrılık sonrası atarlı şarkılar ya da eğlence videoları paylaşılır ya sanırım Hande, bunun tam tersini yapmaya çalıştı. Bence de başarılı oldu. Tatildeki seksi fotoğraflarıyla konuşulan popçu, eski nişanlısı Şenol'a, sanırım ne kaybettiğini göstermek istemiş. Yalnız Trabzonlu olan ve şimdilerde spor salonu açan Şenol, bu ilişkiyi tamamen kafasında bitirmiş. Benden söylemesi…



ŞAHİN YUVADAN UÇUYOR
SELAMİ Şahin'in kızı İrem, gönlünü Oliver Tambo adlı siyahiye kaptırmıştı. Türkiye'de özel bir üniversitede okuyan ve ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışıp sevgili olan ikilinin aşkını duyan baba Şahin, çılgına dönmüş ve ilişkiye onay vermemişti. Anne Didem Şahin de karşı çıkarken kızından beklemediği bir tepkiyle karşılaşmış. Sevgilisinden ayrılmayı reddeden İrem Şahin, geçen hafta Tambo'nun ailesiyle tanışmaya Günay Afrika'ya yani Cape Town'a gitmiş. 23 yaşındaki genç kız, babasının tepkisinden dolayı şimdilik bu durumu gizli tutuyormuş. Aldığım duyumlara göre ikili, yakında nikah masasına oturabilir...


UFUK ÖZCAN / KUYTU KÖŞE.